Lol tr server kötülüğü :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
valorant ve lol tr serveri pişmanlıktır diye bir ata sözü duymadınızmı hiç

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Gerçek anlamda taşıyamıyorsun gibi geldi bana o dakikalarda o farm nedir çoktan full build olacaksın normalde

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Aynısını yaşadım bende bugün 2 maçtır oynuyorum adc öldürüyorum adamlara bakıyorum topta bir tanesi trundle kastırmış bir tanesi veigar kastırmış midde çıldırıcam

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
lol tr serveri berbat evet ve eu da 2. tr oldu na daha mantıklı

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kanka normal atmışsın normal oyunda tryhard oynayan yok bide var mallık serverda o ayrı

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
30 dk da ortalama 100 cs kesmişsin bide takıma mı suç atıyon 3 IQ

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
knk şuan euw de düşük elolar bu halde bende kararsızım euw mi tr mi devam etsem diye

Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
30 dk da ortalama 100 cs kesmişsin bide takıma mı suç atıyon 3 IQ
yeni başladım oynamaya çalışıyom başlayalı 4 ay oldu ama kaybettiğim maçlar team diff yüzünden. kapalı seçim olduğunu görsen anlardın zaten
Post automatically merged:

Gerçek anlamda taşıyamıyorsun gibi geldi bana o dakikalarda o farm nedir çoktan full build olacaksın normalde
yeni başladım oynamaya çalışıyom başlayalı 4 ay oldu ama kaybettiğim maçlar team diff yüzünden. kapalı seçim zaten ama yinede önem veriyorum maçlara kapalı olsa bile.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Oğlum bu nasıl taşımak. Vasatın altı oynamışsın.

Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Oğlum bu nasıl taşımak. Vasatın altı oynamışsın.
yeni başladım oynamaya çalışıyom başlayalı 4 ay oldu ama kaybettiğim maçlar team diff yüzünden. kapalı seçim olduğunu görsen anlardın zaten. kötü ve aşşalayıcı yorum atmayın başlayalı 4 ay oldu

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
herkes kendisini mükemmel sanmasın neden kötü ithamlarda bulunuyorsunuz. yeni başladım diyor

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
yeni başladım oynamaya çalışıyom başlayalı 4 ay oldu ama kaybettiğim maçlar team diff yüzünden. kapalı seçim olduğunu görsen anlardın zaten. kötü ve aşşalayıcı yorum atmayın başlayalı 4 ay oldu
1- Kapalı seçim olup olmaması pek de önemli değil.
2- Hatayı önce kendinde ara takıma suç atacağına güzel kardeşim.
3- Kötü ve aşağılayıcı bir yorum atmadım. Eleştirilere açık değilsen bu benim sorunum değil .)

Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
1- Kapalı seçim olup olmaması pek de önemli değil.
2- Hatayı önce kendinde ara takıma suç atacağına güzel kardeşim.
3- Kötü ve aşağılayıcı bir yorum atmadım. Eleştirilere açık değilsen bu benim sorunum değil .)
benimde hatalarım var minyon farmı çok yapmamak gibi early gamede kasılmamak gibi fakat takımımda 4 14 giden ww mi dersin 8 16 giden sett falan vardı tüm suç bende değil ama hasar bakımından killl bakımından taşımışım takımı

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
yeni başladım oynamaya çalışıyom başlayalı 4 ay oldu ama kaybettiğim maçlar team diff yüzünden. kapalı seçim olduğunu görsen anlardın zaten
Post automatically merged:

yeni başladım oynamaya çalışıyom başlayalı 4 ay oldu ama kaybettiğim maçlar team diff yüzünden. kapalı seçim zaten ama yinede önem veriyorum maçlara kapalı olsa bile.
Anladım o halde yeni başladıysan sıkıntı yok gayet iyi bir şekilde ilerlemelisin hep öğretici içerikler izle öğren oyunu ondan sonra rahat edersin

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
benimde hatalarım var minyon farmı çok yapmamak gibi early gamede kasılmamak gibi fakat takımımda 4 14 giden ww mi dersin 8 16 giden sett falan vardı tüm suç bende değil ama hasar bakımından killl bakımından taşımışım takımı
Heh, bize de öyle de kral o zaman .D Sorun yok, zamanla öğrenirsin ve gelişirsin. Eskisine nazaran lose sayın azalır. Yt den falan da öğretici videolar biraz izler öğrenirsin oyunu zaten ya.

Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Heh, bize de öyle de kral o zaman .D Sorun yok, zamanla öğrenirsin ve gelişirsin. Eskisine nazaran lose sayın azalır. Yt den falan da öğretici videolar biraz izler öğrenirsin oyunu zaten ya.
ilk başladığım 1 ay 0 15 falan gittiğim oldu gelişigüzel build çekiyodum şimdi daha geliştim inşallah 3-4 aya bol bol win olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...