Uzman Üye
q
Son düzenleme:
Tr de feeder en iyisi West geçmekolm bu lol tr serverı çok saçma ya jhin ile taşıyorum onyuoyurum falan filan feedliyolardeliriyorum sabahtan beri 1 maç win atamadım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tr de çok sc var eu oynayınolm bu lol tr serverı çok saçma ya jhin ile taşıyorum onyuoyurum falan filan feedliyolardeliriyorum sabahtan beri 1 maç win atamadım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yeni başladım oynamaya çalışıyom başlayalı 4 ay oldu ama kaybettiğim maçlar team diff yüzünden. kapalı seçim olduğunu görsen anlardın zaten30 dk da ortalama 100 cs kesmişsin bide takıma mı suç atıyon 3 IQ
yeni başladım oynamaya çalışıyom başlayalı 4 ay oldu ama kaybettiğim maçlar team diff yüzünden. kapalı seçim zaten ama yinede önem veriyorum maçlara kapalı olsa bile.Gerçek anlamda taşıyamıyorsun gibi geldi bana o dakikalarda o farm nedir çoktan full build olacaksın normalde
yeni başladım oynamaya çalışıyom başlayalı 4 ay oldu ama kaybettiğim maçlar team diff yüzünden. kapalı seçim olduğunu görsen anlardın zaten. kötü ve aşşalayıcı yorum atmayın başlayalı 4 ay olduOğlum bu nasıl taşımak. Vasatın altı oynamışsın.
1- Kapalı seçim olup olmaması pek de önemli değil.yeni başladım oynamaya çalışıyom başlayalı 4 ay oldu ama kaybettiğim maçlar team diff yüzünden. kapalı seçim olduğunu görsen anlardın zaten. kötü ve aşşalayıcı yorum atmayın başlayalı 4 ay oldu
benimde hatalarım var minyon farmı çok yapmamak gibi early gamede kasılmamak gibi fakat takımımda 4 14 giden ww mi dersin 8 16 giden sett falan vardı tüm suç bende değil ama hasar bakımından killl bakımından taşımışım takımı1- Kapalı seçim olup olmaması pek de önemli değil.
2- Hatayı önce kendinde ara takıma suç atacağına güzel kardeşim.
3- Kötü ve aşağılayıcı bir yorum atmadım. Eleştirilere açık değilsen bu benim sorunum değil .)
Anladım o halde yeni başladıysan sıkıntı yok gayet iyi bir şekilde ilerlemelisin hep öğretici içerikler izle öğren oyunu ondan sonra rahat edersinyeni başladım oynamaya çalışıyom başlayalı 4 ay oldu ama kaybettiğim maçlar team diff yüzünden. kapalı seçim olduğunu görsen anlardın zaten
Post automatically merged:
yeni başladım oynamaya çalışıyom başlayalı 4 ay oldu ama kaybettiğim maçlar team diff yüzünden. kapalı seçim zaten ama yinede önem veriyorum maçlara kapalı olsa bile.
Heh, bize de öyle de kral o zaman .D Sorun yok, zamanla öğrenirsin ve gelişirsin. Eskisine nazaran lose sayın azalır. Yt den falan da öğretici videolar biraz izler öğrenirsin oyunu zaten ya.benimde hatalarım var minyon farmı çok yapmamak gibi early gamede kasılmamak gibi fakat takımımda 4 14 giden ww mi dersin 8 16 giden sett falan vardı tüm suç bende değil ama hasar bakımından killl bakımından taşımışım takımı
ilk başladığım 1 ay 0 15 falan gittiğim oldu gelişigüzel build çekiyodum şimdi daha geliştim inşallah 3-4 aya bol bol win olurHeh, bize de öyle de kral o zaman .D Sorun yok, zamanla öğrenirsin ve gelişirsin. Eskisine nazaran lose sayın azalır. Yt den falan da öğretici videolar biraz izler öğrenirsin oyunu zaten ya.