Ultra Üye
o yüzden chat kapalı oynanmalı tr serverindaBaba sohbeti kapat komple pınglerle haberleş o ona sovuyor o ona sovuyor gördükçe insanın modu daha fazla düşüyor oyunda heves bırakmıyorlar
o yüzden chat kapalı oynanmalı tr serverindaBaba sohbeti kapat komple pınglerle haberleş o ona sovuyor o ona sovuyor gördükçe insanın modu daha fazla düşüyor oyunda heves bırakmıyorlar
adamların kendilerine saygıları yok tanımadıkları adama mı olacaksaygı yok arkadalar sorun burada başlıyor.
draven mainleri özet geçmişsin adamın kilini çal 15 kere ölüyorserveri zaten bok götürüyor iki ölünce feedleyip ff istiyor
adamlar artık alışmış ban yemedikleri için rahat rahat kafalarına göre takılıyorlarAz önce mid lux geldi dk 5 iki kere ölüp çıktı gitti adam arkasına bile bakmadan kafayı yersin![]()
normalde toksik bi insan değilim ama bunların arkasından sövüncede chat ban yiyorsun işte böyle de saçma bi sistemadamlar artık alışmış ban yemedikleri için rahat rahat kafalarına göre takılıyorlar
lol yerine şuan valoranta daha çok önem veriyorlar saldılar lol tr kendi kendini bitiriyornormalde toksik bi insan değilim ama bunların arkasından sövüncede chat ban yiyorsun işte böyle de saçma bi sistem![]()
5 arkadaş danaya girer gibi esnek atmak lazım.kafamı dağıtmak için girdim oyuna ilk oyun dümdüz öldüler oyunu sattılar hadi dedim bişi olmaz 1 el daha girdim bu sefer chat de herkes birbirine ana bacı allah flan sövmeye başladılar ve oyunu dümdüz sattılar yane abi ne olucak bu tr serverinin hali ya illa gidip euw de 60 70 pinglemi oynayalım ne yane gerçi euw de türk dolu
knk ama lol ün tadıda başka birşeyde yokyapacak bir şey yok ya oyunu bırakmaktan başka çare yok
çok doğru söylüyorsun adam hiç bir kule patlatmamış hiç kimseyi kesmemiş ama herkeze ana bacı giriyorher şeyleri bildiklerini sandıkları bir server özetçe
ayne öyle kankaçok doğru söylüyorsun adam hiç bir kule patlatmamış hiç kimseyi kesmemiş ama herkeze ana bacı giriyor
Evet bende tr de bu saat den sonra anca takımla girerim solo kasmak intihar gibi5 arkadaş danaya girer gibi esnek atmak lazım.
oyun takibi yapmadıkları için öyleamk jg mainim viampiri alacam karşı jg de geliyor vs döncek orda ss atıyom mide gel ittirmiş koridorunu gelsin bari gelmiyor oç kule altındaki adam geliyor 2v1 kesiyolar ama aynısı eu westde olmuyo