LoL Türkiye akademi ligi Aurora script mi kullanıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
baya legit kullanıyor ama o cassi r sini dodgelayışı işi bitirdi

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Herkese selam, iyi akşamlar. Birkaç gündür LoL Türkiye akademi liginde Aurora takımında oynayan tuokaz hakkında script iddiaları var. Lig tabii ki takibi konunun takipçisi ama ne olacak ne bitecek durum henüz belli olmuş değil. Siz videoyu izlediniz mi? İzlediyseniz düşünceleriniz neler? Benim şahsi düşüncem net script.
bencede net script aşırı belli öyle bi dodge yok draven

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Herkese selam, iyi akşamlar. Birkaç gündür LoL Türkiye akademi liginde Aurora takımında oynayan tuokaz hakkında script iddiaları var. Lig tabii ki takibi konunun takipçisi ama ne olacak ne bitecek durum henüz belli olmuş değil. Siz videoyu izlediniz mi? İzlediyseniz düşünceleriniz neler? Benim şahsi düşüncem net script.
Post automatically merged:

Post automatically merged:

Kesinlikle sicript çünki casi nin ultisini öyle bir dodgeliyor ki ışık hızında arkaya dönüp tekrar öne bakıyor gibi olmuş orda kendisini aşırı belli etmiş o adamın ilk maçı zaten

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Adamı tam tanımıyorum nasıl oynadığını bilmiyorum ama son videosunu izledim eğer gerçekten iyi oynuyorsa o dodge normal

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
script olsa tespit edilirdi diye düşünüyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Benim izlediğime göre oyunda her şey normadi taa ki sondaki cassi r dodgesine kadar ayrıca Bahsettiğimiz çocuk ToukaZ zaten yetenekli çocuk sanırsam cha 1500 fln oldu ilk 5 teydi rankta ama sc açmaya ne gerek vardı bilmiyorum birde şaibeli şeylerden biri th lanternlerini bozuyordu

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yanii şimdi adamı direkt suçlamak istemiom ama bazı şeyleri var o kdr da olmaz bence

Üye
3 HİZMET YILI
O ultiyi faker bile dodgeleyemez kanka 1 milisaniyelik refleks ki insan gözü 24fps görüyor bilimsel olarak imkansız

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bence degil cassi ultisi her zaman ben öyle dodgelıyorum basit bi hareket yaptıgı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
riot zaten bilgisyarını inceler yoruma açık bir konu olduğunu düşünmüyorum

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bence çoğu hareketi sc deiğil di ama sondaki casii ultsiini dodgelama şekli kesin olarak script kullandğını gösterir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yakalayanmayan özel yazılım sc ler var onlardan olabilir. Herkes script diyor valla olabilir

Üye
3 HİZMET YILI
Kimsenin günahını almak doğru olmaz bence değil şu anlık ama kesin konuşmamak lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bazı hareketleri çok bariz bazıları iyi bi adcnin yapabileceği şeyler. iyice bi incelemeden geçmesi gerekiyor. özellikle bahsi geçen ulti dodgelama mevzusu cidden insanüstü refleks isteyen bi pozisyon. tam incelemeden sonra sonucu görürüz ama benim fikrimce script.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...