LoL Türkiye serveri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sup prem olunca maç kaybetmiyorum top lane 1/7 orman 4/9 ken kazanabiliyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kimse kusura bakmasın leş gibi oyunda sohbetler kötü espri yaptığını zanneden kişilerle dolmuş

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Tr serveri artık kalmadı gibi birşey hem oyuncu tarafı çok kötü hem de ilgilenen yok adam ana bacı avrat gidiyor hatta din e bile küfür ediyor ama hiçbir şekil de ban yemiyorlar oyuncular kadar ilgisizlik çok fazla.

returnofthecosmos
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
küfür gibi olayları geçtim sadece westin plat elosu tr nin cha sından daha iyi olduğunu söyliyebilirim yüksek eloya çıksan bile her el wintrade veya disco nunu gibi troller ile karşı karşıya geliceksin

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
TR sunucusunun sorunlarından biri de küçük yaşta oynayan kardeşlerimiz malesef ayrıca o yaşa rağmen ettikleri küfürler cabası bu yüzden genelde tr de oynamam :(

The Power of Dreams
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
tr serveri 1-2 yıla bitecek kesin şuan son anları ama world de her geçen yıl izleyicisi ve oyuncusu artıyor tr de bitse bile dünya da çok hızlı bir şekilde büyüyecek

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
tr serveri artık o ilk açıldığı gibi değil önüne gelen küfür ediyor ticket atıyorsun bir şey çözülmüyor durum vahim inşallah eski güzel günlerine döner

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
tr eskisi gibi bi sw deil weste göre çok aşşağıda bir oyun sergiliyorlar feedleyen mi dersin tf ye katılmayan toxic olanlar mı dersin tr oynucaksan zor biraz bunlara katlanıcan

Üye
4 HİZMET YILI
herkese mute atarsan çekilebilcek bir server tabi bana sorarsan westte gold trde plat 1 dia 5 arası bir aralıktır
Post automatically merged:

TR serverinda cok smurf gelior düşük eloda ya da trolleyen. Bence arkadaşınızla girin ben öyle yapıyorum. 5 kişilik yapabiliyorsaniz daha iyi olur sizin için. Ben weste geçtim bundan dolayı.
aynı düşüyorum tamamen

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
TR serverinda cok smurf gelior düşük eloda ya da trolleyen. Bence arkadaşınızla girin ben öyle yapıyorum. 5 kişilik yapabiliyorsaniz daha iyi olur sizin için. Ben weste geçtim bundan dolayı.
Ya aslında bu tam böyle değil. Sistem nasıl yapıyor bilmiyorum ama smurf kasan smurflarla eşleşiyor. Galiba win ratesi yüksek olduğu için ayıklaması kolay. Mesela gold da sıkışan birine smurf gelmiyor. Geçenlerde resmi forumda bununla ilgili bir açıklma da vardı.

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
TR serverinde eğer ekipçe oynamıyorsan kurtlar sofrasındasın demektir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
arkadaşınla girmen gerekiyor tr serverinda yoksa ekstradan feeder afk gelir bitane

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
TR serverindeysen bi arkadaşınla girmeye mahkumsun diyebiliriz. Yoksa Feederlar, AFK Kalanlar, Her türlü değeri çöpe atan karaktersiz insanlarla doluyo macin bi anda ve o anda lolden soğuyorsun. Ya benim gibi chati kapatip oynayacaksın yada güçlü bir iradeye sahip olman lazim. TR Sunucusu her babayiğidin harcı değil derler. Ne kadar boktan bir durum.

Üye
4 HİZMET YILI
Every time you think it’s over it’s not
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Az once oyundan ciktm westteki hesabim banlanmis diger hesabima girmek istemedigimden tr de girmeyi tercih ettim gecenin 4 ünde 2 oyun attim ve 1 isinde ben junglede 10-3 giderken bot lanemiz bildigin bilerek kosup kosup oluyodu mide de gidip feedlediler kotu oynamaktan bahsetmiyorum herifler bildigin oyuna olmek icin girmis sanki ve ff verdik 2. oyunda midimiz afk kaldi dakika 3 de sur verdik zaten geceleri tr serverinde bekleme süresini saymiyorum chatte donen muhabbetleri hic saymiyorum :D sizin düsünceleriniz neler

düzenleme: girmeye calistigim sonraki oyunlarda 2 kere sampiyon seciminde son saniye bozuldu ordan da eksi 10 dakka diyelm
tek kelime ile rezalet.

Üye
4 HİZMET YILI
Az once oyundan ciktm westteki hesabim banlanmis diger hesabima girmek istemedigimden tr de girmeyi tercih ettim gecenin 4 ünde 2 oyun attim ve 1 isinde ben junglede 10-3 giderken bot lanemiz bildigin bilerek kosup kosup oluyodu mide de gidip feedlediler kotu oynamaktan bahsetmiyorum herifler bildigin oyuna olmek icin girmis sanki ve ff verdik 2. oyunda midimiz afk kaldi dakika 3 de sur verdik zaten geceleri tr serverinde bekleme süresini saymiyorum chatte donen muhabbetleri hic saymiyorum :D sizin düsünceleriniz neler

düzenleme: girmeye calistigim sonraki oyunlarda 2 kere sampiyon seciminde son saniye bozuldu ordan da eksi 10 dakka diyelm
Düşük Rank elolarında Bıktırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...