değil ama ucuztoir ücretsiz mi ?
dediğin scler süper hocam da elo carry de legendsense de çok pahalı günlük 100 tl bir hileye verilir mi kurban oluyumşimdi benim nacizane tavsiyem BGXden yana ucuz ve güzel çok fazla para basmak istemiyorsan fiyat performans onun harici gözümde piyasadaki en iyi sc LegendSense başka bilmem.
LegendSense ve bgx aldım. Bgx i kullandım 1 ay güzeldi genellikle jinx oynamıştım evadesindeki titreme olayı yine vardı ancak kitesi güzeldi düz vuruşlarında sıkıntı çıkmıyordu. legendsenseye gelirsek kullanamadan bilgisayarım bozuldu bosa gitti paraki zaten sende biliyorsundur LS'nin evadesi bam başka seviyede örnek veriyorum Ls de yayın açarken scnin gözükmemesini bile sağlayabiliyordun işte buda aldıgım ss scden
Ve Ls alamam diyorsan (Ls nin tek sorunu güncellemenin çok geç gelmesi mesela 4 gün günceleme bekliyorsun Şuan Legend Sense 1 haftadır kapalı)
Onun harici EloCarry öneririm kesinlikle Katarinası tüm sclerden çok daha iyi EloCarry katarina yaz karşına çıkar 60 sterlin falan 68 Euro yapıyor
![]()
nerden ulaşabilirimkanka ömer dumanın sayfayı var ne ıstersen ucretlı var orada
discord adresinizi alabilir miyimbende bir script önerebilirim ama bu önereceğim script nadir de olsa ban atabiliyor buna dikkat etmeni isterim. scriptin özel versionu da var biraz daha fazla para verirsen özelini alıp tamamen ban dan kurtulabilirsin.
Script: Zenbot
10 dolar aylığı özel versionunu kullanırsan 100 dolar. benim kullandığım zamanlarda yaptığım video da vardı dilersen videomu atarım sana.
farklı bir kanalın videosunu da senle paylaşayım
alperenreis#3015dediğin scler süper hocam da elo carry de legendsense de çok pahalı günlük 100 tl bir hileye verilir mi kurban oluyum
Post automatically merged:
nerden ulaşabilirim
Post automatically merged:
discord adresinizi alabilir miyim
siteleri araştır çok var ama dikkat et dolandırılma burdaki hilelerle aynı derecedeler nerdeyyseArkadaşlar, paralı script kullanmak istiyorum ama dolarlar da harcamak istemiyorum. Zenbot alalım dedik, Allah kahretsin. Tüm CFG'ler paralı, aylık 10 dolar. CFG 10 dolar scripte para vermemizi istiyor. Allah'tan 1 günlük almıştım Zenbot Config'i olan ya da başka script bilen varsa yazabilir mi?
kanka ücretsiz olanı var ücretli niye kullanasın kiArkadaşlar, paralı script kullanmak istiyorum ama dolarlar da harcamak istemiyorum. Zenbot alalım dedik, Allah kahretsin. Tüm CFG'ler paralı, aylık 10 dolar. CFG 10 dolar scripte para vermemizi istiyor. Allah'tan 1 günlük almıştım Zenbot Config'i olan ya da başka script bilen varsa yazabilir mi?
ücretli kullanmayınca böyle deniyor yada ücretli dediğin toir felansa bilmiyorumkanka ücretsiz olanı var ücretli niye kullanasın ki![]()