Alıyorum LoL ücretli script önerisi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
en iyisi bu sitedeki diğerleri çoğunlukla kolpa oluyo trojen riski oluyo

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
şimdi benim nacizane tavsiyem BGXden yana ucuz ve güzel çok fazla para basmak istemiyorsan fiyat performans onun harici gözümde piyasadaki en iyi sc LegendSense başka bilmem.
LegendSense ve bgx aldım. Bgx i kullandım 1 ay güzeldi genellikle jinx oynamıştım evadesindeki titreme olayı yine vardı ancak kitesi güzeldi düz vuruşlarında sıkıntı çıkmıyordu. legendsenseye gelirsek kullanamadan bilgisayarım bozuldu bosa gitti para :( ki zaten sende biliyorsundur LS'nin evadesi bam başka seviyede örnek veriyorum Ls de yayın açarken scnin gözükmemesini bile sağlayabiliyordun işte buda aldıgım ss scden

Ve Ls alamam diyorsan (Ls nin tek sorunu güncellemenin çok geç gelmesi mesela 4 gün günceleme bekliyorsun Şuan Legend Sense 1 haftadır kapalı)

Onun harici EloCarry öneririm kesinlikle Katarinası tüm sclerden çok daha iyi EloCarry katarina yaz karşına çıkar 60 sterlin falan 68 Euro yapıyor

image.png
dediğin scler süper hocam da elo carry de legendsense de çok pahalı günlük 100 tl bir hileye verilir mi kurban oluyum
Post automatically merged:

kanka ömer dumanın sayfayı var ne ıstersen ucretlı var orada
nerden ulaşabilirim

bende bir script önerebilirim ama bu önereceğim script nadir de olsa ban atabiliyor buna dikkat etmeni isterim. scriptin özel versionu da var biraz daha fazla para verirsen özelini alıp tamamen ban dan kurtulabilirsin.

Script: Zenbot

10 dolar aylığı özel versionunu kullanırsan 100 dolar. benim kullandığım zamanlarda yaptığım video da vardı dilersen videomu atarım sana.
farklı bir kanalın videosunu da senle paylaşayım

discord adresinizi alabilir miyim

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dediğin scler süper hocam da elo carry de legendsense de çok pahalı günlük 100 tl bir hileye verilir mi kurban oluyum

nerden ulaşabilirim

discord adresinizi alabilir miyim
alperenreis#3015

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
ücretli scriptler çöp burdaki en iyisi :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Pentasharp var 9 dolar olması lazım ben hiç ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aga para sana uygunmu bilmem ama bgx gayet iyi sc

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Pentasharp var, diğerlerine göre daha ucuz.

Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar, paralı script kullanmak istiyorum ama dolarlar da harcamak istemiyorum. Zenbot alalım dedik, Allah kahretsin. Tüm CFG'ler paralı, aylık 10 dolar. CFG 10 dolar scripte para vermemizi istiyor. Allah'tan 1 günlük almıştım Zenbot Config'i olan ya da başka script bilen varsa yazabilir mi?
siteleri araştır çok var ama dikkat et dolandırılma burdaki hilelerle aynı derecedeler nerdeyyse

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, paralı script kullanmak istiyorum ama dolarlar da harcamak istemiyorum. Zenbot alalım dedik, Allah kahretsin. Tüm CFG'ler paralı, aylık 10 dolar. CFG 10 dolar scripte para vermemizi istiyor. Allah'tan 1 günlük almıştım Zenbot Config'i olan ya da başka script bilen varsa yazabilir mi?
kanka ücretsiz olanı var ücretli niye kullanasın ki :D

Üye
3 HİZMET YILI
eninde sonunda hepsi ban yemiyor mu abi? o yüzden cok uçuk paralar vermeye gerek olmadığı kanaatindeyim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
tuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotu
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence güzeş alınır