bro legit ayarlarla kullanıyorsan belli etmeden report yememişsindir. daha yeni temizlik yaptı ritobu wave ne zaman geldi kanka? benim 4-5 aydır sadece scriptle kullandığım hesabım vardı. hala aktif?
benim bildiğim tamamen yemeyen diyebilceğimiz yok isimleri ne snein bildiğin2-3 tane var yemeyen kalan tüm paralı parasız scriptler ban waveden etkilendi
enteresan. normalde baştan benim banlanmam lazımdıbro legit ayarlarla kullanıyorsan belli etmeden report yememişsindir. daha yeni temizlik yaptı rito
bro hangi ayarlarını kullandığın değil report yemiş olup olmadığın önemli en baştaenteresan. normalde baştan benim banlanmam lazımdıhunharca kullanıyordum çünkü. skinchanger falan ne varsa yani. Ne diyelim, geçmiş olsun
dün geldi canebu wave ne zaman geldi kanka? benim 4-5 aydır sadece scriptle kullandığım hesabım vardı. hala aktif?
şanslıymışım ozaman 30 levelden beri kullanıyorum 70 level oldu legit denilebilecek bir oyun tarzıda göstermedim2-3 tane var yemeyen kalan tüm paralı parasız scriptler ban waveden etkilendi
aga sendeki şans başkalarında da olsa zaten oyunun oynanabilirliği kalmazdı heraldeşanslıymışım ozaman 30 levelden beri kullanıyorum 70 level oldu legit denilebilecek bir oyun tarzıda göstermedim
toirle alakalı kimden duysam şöyle kötü böyle kötü deniyor şaşırtıcı vallaToir kllanıyordum toir kullandıgım hesap ban yememiş wsreborn kulalndıgım hesapların hepsı banlanmıs :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?