Onaylı Üye
listede bende varımsc ye ban wave geldi peki şuan fresh bi hesap satın alsam ve bgx script kullansam bu ban wave den etkilenir mi?
yani sadece bu sc mi yediriyor diğer paralı sc lerde problem var mı?
ücretli hatta aşırı pahalı 30 dolar olmuşparalı bir sc kullanıyorum ve ban yemiyorum bgx dediğin sc ücretsiz mi?
bgx de 3 hesap banlattımtoirden yemeyenler gördüm ama bgx falan yedi
30 dolar yapmışlar bgx degmez o parayaBen sana söyliyim direk bgx müşterisi olarak. Bgx in sadece müşterilerinin girebildiği dcdeki hemen herkes ban yedi. Yani farketmiyor sanıyorum bütün scler bi şekilde ban yedi bu wavede.
bgx den 3 hesap gitti kullanmayı bıraktım hem aşırı pahalıEvet bgx değil birçok priv de dahil gümledi
ban yedirtmeye sc daha kainat üzerine gelmedi muhtemelen her türlü eninde sonun atıyo rito banısc ye ban wave geldi peki şuan fresh bi hesap satın alsam ve bgx script kullansam bu ban wave den etkilenir mi?
Zor bansc ye ban wave geldi peki şuan fresh bi hesap satın alsam ve bgx script kullansam bu ban wave den etkilenir mi?
Ben kullanıyorum şuan hiçbir sıkıntı yok .kanka genel olarak west ve tr de scden hesaplarım ban yedi fresh olanda var olmayanda hatta westte sc de sadece spell ve zoom acmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?