Onaylı Üye
Unranked hesap alırken bazılarında 100k, bazılarında 60k mavi öz oluyor ve kostüm seçme hakkı veriyorlar. Sizce hileyle mi mavi öz kasıyorlar?
Moderatörün son düzenlenenleri:
30. seviyeye kadar hiç mavi öz harcamamışsa o civarda mavi öz birikir. mavi öz hilesi yokturUnranked hesap alırken bazılarında 100k, bazılarında 60k mavi öz oluyor ve kostüm seçme hakkı veriyorlar. Sizce hileyle mi mavi öz kasıyorlar?
kanka bana verdiler hatta ruh avcısı kayn seçtim itemsatis gamepazar dan falan bak öyleKostüm seçme hakkı verdiklerine emin misin? Birçok kez unranked hesap satın aldım ve hiçbirinde de kostüm seçme hakkı tanımadılar. Bu hesaplar botla kasıldığından dolayı mavi öz birikmiş oluyor ve bir tek mavi öz fazlasıyla oluyor hesapta.
Evet yeni bazı sitelerde stok durumuna göre kostumleri görebiliyorsun fiyatı 10-20 fazla oluyo ama istediğin kostümlü hesabın oluyo tabi stoktaki hesapların içinde istediğin kostumun olması gerekiyorKostüm seçme hakkı verdiklerine emin misin? Birçok kez unranked hesap satın aldım ve hiçbirinde de kostüm seçme hakkı tanımadılar. Bu hesaplar botla kasıldığından dolayı mavi öz birikmiş oluyor ve bir tek mavi öz fazlasıyla oluyor hesapta.
zannetmem baya oynayan emek veren var yaUnranked hesap alırken bazılarında 100k, bazılarında 60k mavi öz oluyor ve kostüm seçme hakkı veriyorlar. Sizce hileyle mi mavi öz kasıyorlar?