Web Design and Dev
Uzman Üye
Bot da bir hile günün sonunda.hayır 30 lvla kadar bot ile kasılıyor
Bot da bir hile günün sonunda.hayır 30 lvla kadar bot ile kasılıyor
Bot ile kasıyorlar hileye göre çok düşük ban yeme ihtimali varUnranked hesap alırken bazılarında 100k, bazılarında 60k mavi öz oluyor ve kostüm seçme hakkı veriyorlar. Sizce hileyle mi mavi öz kasıyorlar?
daha yenı hesap aldım botlara karşı oynanmıs full ve feedlemiş itemler rasgele büyük ihtimal bot kasıyorUnranked hesap alırken bazılarında 100k, bazılarında 60k mavi öz oluyor ve kostüm seçme hakkı veriyorlar. Sizce hileyle mi mavi öz kasıyorlar?
lvl kasma botlarıyla kasılıyordur büyük ihtimalleUnranked hesap alırken bazılarında 100k, bazılarında 60k mavi öz oluyor ve kostüm seçme hakkı veriyorlar. Sizce hileyle mi mavi öz kasıyorlar?
Öylede hiç bir tane şampiyon almıyor30. seviyeye kadar hiç mavi öz harcamamışsa o civarda mavi öz birikir. mavi öz hilesi yoktur
Brom unranked hesapları botlar sayesinde 30 seviye yapıp Mavi özleri biriktirip satıyorlar.Unranked hesap alırken bazılarında 100k, bazılarında 60k mavi öz oluyor ve kostüm seçme hakkı veriyorlar. Sizce hileyle mi mavi öz kasıyorlar?