evet bu benim arkadaşlarımla birlikteyken de oldu çok kötü bir şey cidden 40dk bekledik bulmadıEvet dün gece bende yaklaşık bi 25 dakka oyun bekledim 3 pre giriyorduk hepimiz son çare doldur yaptık yine olmadı herkes farklı lane seçti 25 dakka sonunda arkadaş ben çıkıyorum derken oyun buldu
lol sunucuları değil de rankıyla alakalıKanka lol sunucularında sıkıntı olabilir bence
kanka cidden uzuzn sürüyoEkli dosyayı görüntüle 85001
Bilmem kaç dakika bekletiyor üstüne seçtiğim laneyi vermiyor arada bir olsa birşey demem ama her oyun ya sup ya adc atıyor farklı hesap açmalı mıyım
dostum sürekli eğer kazanıyorsan mmr iyi olduğu için senin gibi oyuncuları bulmakta güçlük çekiyor lolün matchup eşleştirme sistemi ayrıca lolün smurflerin önüne geçmesi için de getirdiği bir sistem bubronz :d
trde oyuncu az çözümü olduğunu sanmıyorum west iyidirbronz :d
Knk sunucular bayagi kalabaliklasti ondan olanlrEkli dosyayı görüntüle 85001
Bilmem kaç dakika bekletiyor üstüne seçtiğim laneyi vermiyor arada bir olsa birşey demem ama her oyun ya sup ya adc atıyor farklı hesap açmalı mıyım
sunucudandırEkli dosyayı görüntüle 85001