Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
bronz demişya dostum zaten .hangi elo
bronz demişya dostum zaten .hangi elo
Kaç gündür/saattir bu problem ile karşı karşıyasın? LoL Ligin nedir?Ekli dosyayı görüntüle 85001
Bilmem kaç dakika bekletiyor üstüne seçtiğim laneyi vermiyor arada bir olsa birşey demem ama her oyun ya sup ya adc atıyor farklı hesap açmalı mıyım
ranktan dolayıdır dostum yüksek ihtimalle.Ekli dosyayı görüntüle 85001
Bilmem kaç dakika bekletiyor üstüne seçtiğim laneyi vermiyor arada bir olsa birşey demem ama her oyun ya sup ya adc atıyor farklı hesap açmalı mıyım
derecelide cidden bu sıkıntı var sup seçmeme rağmen bazen 8 dakika bile beklediğim oluyorEkli dosyayı görüntüle 85001
Benimde tahminim rank ve ya oyuna girme saatiyle alakalı olduğurank ile alakalı olabilir yada oyun istemcinle alakalı başka bir sıkıntı olabilir.
abı çok uzun sürüyo gereksizEkli dosyayı görüntüle 85001
haklısın kankahocam mac bulmuyo aynı sorunu bende yaşıyorum arada
urd daha iyi bence dostumurf modu geldi herkes onu oynadığından dolayı normal maçlar geç bulunuyor
dün 1 saat bekledim valla maç bulmadıabı çok uzun sürüyo gereksiz
Post automatically merged:
haklısın kanka
Post automatically merged:
urd daha iyi bence dostum
hocam benim 10 dk banlı hesap vardı oda böyle her maç 10 dk geçiyor üsdüne 10 dk daha bekliyordum mid seçiyorum adc alt vermiyordu başka hesaba geçtim sorun düzel miştiEkli dosyayı görüntüle 85001