Lol Vah Vah Vah videomu eleştirir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Senim Ve Sen Kendinden Kaçamazsın !
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba Dostlar Bugün Can sıkıntısından video çekip attım youtube kanalıma şöyle bi ziyaret edip beğenip beğenmediğinizi ve neden beğenmediğinizi eleştiri şeklinde söylerseniz çok mutlu olurum ve kendimi düzeltirim neyse iyi seyirler Vah Vah Vah :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
7 HİZMET YILI
Eline sağlık hocam video güzel olmuş. Müziği beğenmedim bir tek hiç uymamış gibi videoya.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Eline sağlık hocam video güzel olmuş. Müziği beğenmedim bir tek hiç uymamış gibi videoya.
öncelikle eleştiriniz için teşekkür ederim ve video müzik uyumunu tam ayarlayamadım edit programı sorun çıkarttı ama arttıracağım video çekmeyi ve yayınlamayı onlarda daha düzgün olacaktır :)

Süper Üye
7 HİZMET YILI
öncelikle eleştiriniz için teşekkür ederim ve video müzik uyumunu tam ayarlayamadım edit programı sorun çıkarttı ama arttıracağım video çekmeyi ve yayınlamayı onlarda daha düzgün olacaktır :)
Hangi edit programını kullanıyorsunuz? Vegas Pro öneririm başka bir edit programı kullanıyorsanız.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hangi edit programını kullanıyorsunuz? Vegas Pro öneririm başka bir edit programı kullanıyorsanız.
Camtasia studio kullanıyorumda premier pro ya geçiş yapacağım o daha güzel diye biliyorum ve vegas pro da premier pro gibi diye biliyorum artık elime hangisi denk gelirse onunla editlerim

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kankacım biraz müzik video uyumu yapabilirsin mesela vah vah vah yerlerine karşı takımdakilere son vuruşu atsan daha güzel olurdu bence

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Camtasia studio kullanıyorumda premier pro ya geçiş yapacağım o daha güzel diye biliyorum ve vegas pro da premier pro gibi diye biliyorum artık elime hangisi denk gelirse onunla editlerim
Hocam kullanabiliyorsanız Adobe Premier çok çok daha iyi. Premier'de iyileşirseniz çok daha iyi editler çıkartırsınız ortaya.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kankacım biraz müzik video uyumu yapabilirsin mesela vah vah vah yerlerine karşı takımdakilere son vuruşu atsan daha güzel olurdu bence
onu düşündümde gerçekleştiremedim videoları biraz fazla kaliteli çekmişim edit programında kasmalar yaşadım bunu zar zor yaptırdı artık o kadar yüksek kalitede video çekmem o zaman daha iyi olucaktır :)

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ellerine sağlık. Video gayet başarılı, video kısmında sizde farketmişsiniz biraz bozulmuş fakat o kadar kötü de durmamış ( müzik). İleride daha da çok başarılar elde etmen dileğiyle.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam kullanabiliyorsanız Adobe Premier çok çok daha iyi. Premier'de iyileşirseniz çok daha iyi editler çıkartırsınız ortaya.
az çok biliyorum ama tam anlamıyla bilmediğim için oradan çıkartamadım inşallah yakında premier pro ile editleyeceğim

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
onu düşündümde gerçekleştiremedim videoları biraz fazla kaliteli çekmişim edit programında kasmalar yaşadım bunu zar zor yaptırdı artık o kadar yüksek kalitede video çekmem o zaman daha iyi olucaktır :)

Ben vegas da camtasia da kullandım, vegas bi tık daha iyi gibi geldi ama arayüz olarak bence camtasia daha hoş, vegas kalite kokuyor resmen camtasianın yanında

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Kankam bence olmamış tam böyle vah vah dediği yere adamı öldürdüğün yerleri kesip koysaydın şarkıyla bir ritmi olurdu.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
başarıların devamını dilerim oyun hesabımdan abone oldum devamı gelir inş müzik biraz sırıtmış ama ileride daha iyi işler yaparsın

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
:D güzel olmuş knka dayak yiyen bi yaso gördüğüm zaman gülesi geliyr

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
müzik uyumlu olmamış ama eline sağlık :)

``Arkamda duramayan herkes karşıma geçsin``
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ellerine sağlık. öncelikle çok detaylı izlemedim şöyle bir göz gezdirdim de eksiğini söylemem gerekirse skillerini otomatik de kullanmıyorsunuz bu büyük bir hata. yani yeni başlayanlar için iyi bir şey ama skilleri otomatik de kullanmamak 1saniye hatta 1 salise bile olsa seni geri atar. örneğin çoğu şampiyon da olan ileri atılan yetenek skili Jinx w Ashe q sylas e gibi gibi bir çok var kafanda oluşsun diye söyledim otamatik de kullanmak sana zaman kazandırır. şöyle düşünelim bir Adcarry oynuyorsun ve bu samira olsun q skilini baz alalım samira bildiğin gibi life steal yani can çalması çok yüksek bir şampiyon fight sırasında samira ile q seçerek attığını düşün 300 can çalıcakken 250 270 belki 200 çalarsın o ana göre değişir. ama otamatik kullanman orda belki ölmemeni bile sağlayabilir takım arkadaşını öne geçirebilir lol bu her şey olabilir :) s3 den beri oynuyorum. ve kite önemli bu adc olmak zorunda değil zed oynasan da adamın dibinde durup skil düz vuruş bekleyip vurmamalısın o arada yine hareketli olmalısın. Video olarak da premiere kullanırsan çok daha kaliteli olur şimdiden başarılar dilerim :)

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Müzik sırıtmayı anımsatıyor, sırıtttırıyor bile, aslında güzel ellerine sağlık, biraz daha gelişimle mükemmel yerlere gelebilirsin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...