öncelikle eleştiriniz için teşekkür ederim ve video müzik uyumunu tam ayarlayamadım edit programı sorun çıkarttı ama arttıracağım video çekmeyi ve yayınlamayı onlarda daha düzgün olacaktırEline sağlık hocam video güzel olmuş. Müziği beğenmedim bir tek hiç uymamış gibi videoya.
Hangi edit programını kullanıyorsunuz? Vegas Pro öneririm başka bir edit programı kullanıyorsanız.öncelikle eleştiriniz için teşekkür ederim ve video müzik uyumunu tam ayarlayamadım edit programı sorun çıkarttı ama arttıracağım video çekmeyi ve yayınlamayı onlarda daha düzgün olacaktır
Camtasia studio kullanıyorumda premier pro ya geçiş yapacağım o daha güzel diye biliyorum ve vegas pro da premier pro gibi diye biliyorum artık elime hangisi denk gelirse onunla editlerimHangi edit programını kullanıyorsunuz? Vegas Pro öneririm başka bir edit programı kullanıyorsanız.
Hocam kullanabiliyorsanız Adobe Premier çok çok daha iyi. Premier'de iyileşirseniz çok daha iyi editler çıkartırsınız ortaya.Camtasia studio kullanıyorumda premier pro ya geçiş yapacağım o daha güzel diye biliyorum ve vegas pro da premier pro gibi diye biliyorum artık elime hangisi denk gelirse onunla editlerim
onu düşündümde gerçekleştiremedim videoları biraz fazla kaliteli çekmişim edit programında kasmalar yaşadım bunu zar zor yaptırdı artık o kadar yüksek kalitede video çekmem o zaman daha iyi olucaktırkankacım biraz müzik video uyumu yapabilirsin mesela vah vah vah yerlerine karşı takımdakilere son vuruşu atsan daha güzel olurdu bence
az çok biliyorum ama tam anlamıyla bilmediğim için oradan çıkartamadım inşallah yakında premier pro ile editleyeceğimHocam kullanabiliyorsanız Adobe Premier çok çok daha iyi. Premier'de iyileşirseniz çok daha iyi editler çıkartırsınız ortaya.
onu düşündümde gerçekleştiremedim videoları biraz fazla kaliteli çekmişim edit programında kasmalar yaşadım bunu zar zor yaptırdı artık o kadar yüksek kalitede video çekmem o zaman daha iyi olucaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?