son zamanlarda vanguard gelicegi soyleniyor, vanguard kurmak istemiyorum direkt butun izinleri aldigi ve bilgisayara tumuyle erisimi oldugu icin. Ayrica vanguard hakkinda bir video izlemistim iyice suphelendim, ayrica vanguard gelince hile devam eder mi?
Vanguard evet gelecek, ayrıca o konuda katılıyorum sana attığın mouse clicklerine kadar her şeyi tespit edebiliyor program. Belki bırakmak isteyen arkadaşlara ilham olur oyunun zaten çok bir esprisi kalmadı.
Vanguard evet gelecek, ayrıca o konuda katılıyorum sana attığın mouse clicklerine kadar her şeyi tespit edebiliyor program. Belki bırakmak isteyen arkadaşlara ilham olur oyunun zaten çok bir esprisi kalmadı.
bir çok hile piyasadan çekilecek ve vanguardın hile uygulamaları tarafından bypass edimlesi gerektiğ icin hile uygulamaları cok pahalanıcak ayrıca vanguard arkada ne yapıyor hic bir fikrimiz yok ne yazıkki en yuksek yetki seviyesine calısıyor ve ne yaptığını riot tam olarak açıklamıyor.
kanka lol için script bitti diyebiliriz çünkü lolle valo cok farklı oyunlar bi oyuna 10 mb bir şey enjektte edersen direkt yakalınırsın değişik sistemlerle yapabilirler diye düşünüyorum