LoL Vanguard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aka bildircan
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
son zamanlarda vanguard gelicegi soyleniyor, vanguard kurmak istemiyorum direkt butun izinleri aldigi ve bilgisayara tumuyle erisimi oldugu icin. Ayrica vanguard hakkinda bir video izlemistim iyice suphelendim, ayrica vanguard gelince hile devam eder mi?

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Valorantta en başından beri vanguard vardi onda hileler devam ettiği gibi LoL script için de bir yol bulunur diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Vanguard evet gelecek, ayrıca o konuda katılıyorum sana attığın mouse clicklerine kadar her şeyi tespit edebiliyor program. Belki bırakmak isteyen arkadaşlara ilham olur oyunun zaten çok bir esprisi kalmadı.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kırılamıycak sistem yoktur reis zamanla herşey çözülür.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
valorantta anticheat sistemi var fakat valorantta tüm hileler var lol deki hilelerin de önüne geçebileceklerini düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
vanguardlı oyunlarda hile acmanı önermem yarın ban yersın priv olsa bile

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hiçbir şekilde hile açtırmayacak

⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hile açılır ama vanguard yüzünden birçok oyuncu hile kullanmasa bile bırakacak oyunu bilgisayarı genel olarak kötü etkilediğini söylüyorlar vanguardın

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Vanguard evet gelecek, ayrıca o konuda katılıyorum sana attığın mouse clicklerine kadar her şeyi tespit edebiliyor program. Belki bırakmak isteyen arkadaşlara ilham olur oyunun zaten çok bir esprisi kalmadı.
Özellikle benim için oyunu bırakma konusunda çok destek olacaktır. Her zaman bırakmak istemişimdir fakat ne hikmetse kendimi oyunda buluyorum ara ara

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Wsreborn e güncelleme getirilmeyecek. Ancak diğer hile platformlarından illa ki devam edenler çıkacaktır.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bir çok hile piyasadan çekilecek ve vanguardın hile uygulamaları tarafından bypass edimlesi gerektiğ icin hile uygulamaları cok pahalanıcak ayrıca vanguard arkada ne yapıyor hic bir fikrimiz yok ne yazıkki en yuksek yetki seviyesine calısıyor ve ne yaptığını riot tam olarak açıklamıyor.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka lol için script bitti diyebiliriz çünkü lolle valo cok farklı oyunlar bi oyuna 10 mb bir şey enjektte edersen direkt yakalınırsın değişik sistemlerle yapabilirler diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...