Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes lulu yuumi demiş ancak ben kesinlikle zilean diyorum. E max zilean ve iyi bir vayne/ script vayne oyuncusunun kazanamayacağı oyun yok diye düşünüyorum.
Direkt bir cevabı olamaz bu sorunun. West grandmaster adc main olarak kendi fikrimi belirteyim.
Vayne yüksek eloda picklenirse çok çok kolay cezalandırabilecek bir şampiyon. Çok rahat bir şekilde wave stacklenip birikmiş wave varken dive yiyebiliyorsunuzrve bi anda oyununuz bitebiliyor.
Eğer karşı bot lanede kill potansiyeli olan şampiyonlar varsa -mesela draven kalista gibi hele ki yanında da dive support varsa rell nautilus leona alistar tarzı- kesinlikle vaynenin yanına peeler alınmaması gerekiyor. Lulu yuumi janna nami tarzı şampiyonlar dive yemeye daha da müsait oluyor. Braum alistar nautilus gibi şampiyonlar alınabilir bu durumda. Lanede ölmeden farm atmak önemli çünkü vayne oynarken.
Eğer karşı bot lanede farm atıp scale olmayı isteyen şampiyonlar var ise vaynenin yanına lulu yuumi vs. çekebilirsiniz siz de farm atıp scale olursunuz.
Biraz uzatmış olabilirim Bu anlattıklarım yüksek elo için geçerli. Düşük eloda wave management bilgisi olmadığından dive yemeniz çok daha zor o yüzden peeler alıp geçilebilir.