LoL windsharp ban süresini geciktirme taktiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben normalde 2 veya 3 maçta ban yerken artık 7-8 maçta ban yiyorum zaten 7 8 maçta insan oyundan sıkılmış olduğu için bana gayet yeterli oluyor ve taktiği sizinle paylaşmak istedim.
Öncelikle mhproject.exenin isimini skype.exe olarak değiştiriyoruz (bir etkisi olmayadabilir ama ben böyle yaptım)
Forumdaki bypass uygulamasını kullanıyoruz. (kalıntıları siliyor)
Hileyi açarken şu taktiği uyguluyoruz :
mhproject.exe full kapalı oluyor, şampiyon seçimi ekranından sonraki yüklenme ekranında mhproject.exeyi açıyoruz ve hemen hileyi loadlıyoruz. Yeni açılan cmd de game found yazısını gördüğümüz zaman mhproject.exe yi kapatıyoruz.
Her maç bunu uyguladım ve normalde 2 3 maçta ban yerken 1 tane hesabım 7 maçta ban yedi 2. hesabım 8. maçta hala ban yemedi.

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bilmiyorum belki sadece şanstandır belki de cidden çalışıyordur topluluk olarak işlevini denemek lazım ama teşekkürler en azından yararlı bi bilgi

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
güzel bir bilgi vermişsin denemeye değer diye düşünüyorum bakalım yararlı olacakmı

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
görev yöneticisinde hala windsharp olarak gözüktüğü için ban yiyoruz.

Bad Boy
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
I m still getting ban in two or three matches but anyway thx for the information

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ismini skype.exe olarak değiştirmek saçma geldi ismini değiştirsen bile yazılım hala kendi adıyla görünür sistemde.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
banada ismini değiştirmek saçma geldi her türlü ban atıyor zaten kaçarı yok bu işin artık

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Yani kaçınılmaz sona ulaşıyoruz ama biraz daha geç denenir

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yani şöyle isim değiştirmek evet biraz saçma geldi çünkü bilgisayardan oyuna herhangi bir karışma yazılımını tarıyor ama diğerlerini denemeye değer teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...