LoL windsharp banlatmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
İki farklı hesapta deneme yaptım ve ikisi de ban yemedi birisinden 10 oyun oynadım birisi 2. gününü tamamlıyor ama Yasuo aldıgım bir hesap anında ban yedi Yasuo'nun space combosu falan oyun içi zaten çalışmıyordu bir şeylerin ters gittiğini biliyordum şu an ban dalgası var dediğiniz andan beri oynuyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Yasuo banlatıyor bence de çünkü her Yasuo oynadığım hesap anında ban yiyor en son ki ban yediğimden beride hiç denemedim herhangi bir gelişmede tekrar editleyip yazarsan daha iyi olur eğer ben deneyip ban yersem çok canım sıkılıyor soğuyorum dedğim gibi herhangi bir gelişmede böyle güzel haber verirsen sevinirim.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Tek sen oynamiyorsun ki kardeşim oyunu elbet sanada vuracak dalga.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
şuan mesela morgana da çalışmıyor

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
evet bende dünden beri WS ile oynuyorum ayarlar düşük seviyede ban yemedim

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
İllaki ban atacak dostum banwave var

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
dostum banwawe olduğu için illaki yiyiceksin kurtuluşun yok.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Her maç bitiminde Forumdaki bypassı kullanıyorum daha ban yemedim .d

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
dostm ben kullanırken trde 25 levele kadar günde baya yüksek aram maç sayısı ile 7 8 gün ban yemedim , sonra arkadaşimla oynayayim dedim 2. maçta ban yedim neyse salla dedik weste geçtim daha destur level 3 ilk maçta ban yedim bu iş senin cihazının black liste alınması reportlar banwawe gibi bir çok değişken ile doğru orantılı tek maçtada ban yersin 30 levele ulaşıncada hatta 50 60 dereceli maç atacak zamanın bile olur ama ban yememe ihtimalin yok neden mi? çünkü beleş ve riot bu işi çoook uzun zaman önce çözdü ban yemeyen scriptleri unut gitsin keyfini al gitti yere kadar takıl geç bedava yani paraylada olsa bu işin çözümü yokda ücretsiz bişeyde güvenlik ban koruması vs çok tartışılmaz netice kimse cihazın başina babasının hayrına oturup kod yazmaz senin iççin

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
cihazla alakalı diyon bro da ben bundan önce ve şuan eskisi gibi her hero kullanınca tek maçta gidiyom şuan tek hero oynuyom ve hala ban yemedim

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
cihazla alakalı diyon bro da ben bundan önce ve şuan eskisi gibi her hero kullanınca tek maçta gidiyom şuan tek hero oynuyom ve hala ban yemedim
eğer boş yapmıyorsan , 2 seçenek var bazı şanslı insanlarda evet bu oluyor örnek meşhur sarı renkli bi esp vardi pubg için bilenler bilir %100 free di o zamalar vietnamlı bi grup onun bi no recoil modu vardi benim bi arkadaşim onu 3 hafta ban yemeden çatır çatır kullandı ben açsam aninda bak açar açmaz ban geliyodu ama çocukta nasil bi şans bişeyler oldu onda çalıştı sendede öyle bişey olmuş olabilir ama neticede sonunda banlanacaksın . seçenek 2 alınmaca yok yeterince report yememişsindir buda scripti iyi kullanamıyon demek :D

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostm ben kullanırken trde 25 levele kadar günde baya yüksek aram maç sayısı ile 7 8 gün ban yemedim , sonra arkadaşimla oynayayim dedim 2. maçta ban yedim neyse salla dedik weste geçtim daha destur level 3 ilk maçta ban yedim bu iş senin cihazının black liste alınması reportlar banwawe gibi bir çok değişken ile doğru orantılı tek maçtada ban yersin 30 levele ulaşıncada hatta 50 60 dereceli maç atacak zamanın bile olur ama ban yememe ihtimalin yok neden mi? çünkü beleş ve riot bu işi çoook uzun zaman önce çözdü ban yemeyen scriptleri unut gitsin keyfini al gitti yere kadar takıl geç bedava yani paraylada olsa bu işin çözümü yokda ücretsiz bişeyde güvenlik ban koruması vs çok tartışılmaz netice kimse cihazın başina babasının hayrına oturup kod yazmaz senin iççin
Kankam private ud scriptler için bu kadar kesin konuşma bence, freeler elbet bir yere kadar dayanıyor ama slotlu ud'ler de 7 aydır bir sıkıntı yok şahsen kullanan biri olarak söylüyorum reklam amacı yok. Bizde isterdik ws ban atmasın site emeği var onlarda kazansın reklamlardan vs ama yapacak birşey yok, 3 günde bir fresh alana kadar 3-4 katı parayla sıkıntısız oynayabiliyorsun bil istedim ..

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Şu banın inject ve report ile olduğunu anlayın artık :3

UwU :3
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kankam private ud scriptler için bu kadar kesin konuşma bence, freeler elbet bir yere kadar dayanıyor ama slotlu ud'ler de 7 aydır bir sıkıntı yok şahsen kullanan biri olarak söylüyorum ****** amacı yok. Bizde isterdik ws ban atmasın site emeği var onlarda kazansın reklamlardan vs ama yapacak birşey yok, 3 günde bir fresh alana kadar 3-4 katı parayla sıkıntısız oynayabiliyorsun bil istedim ..
privateler konusunda haklısın pen*asharp'tan ve benzerlerinden bahsediyorsan toirin editlenmiş bir şeyi gibi düşenebilirsin sadece kullandığı methodlar şuanlık ud o kadar uzun devam ettiremezler zamanla official toir gibi olucaklar

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
aynı şekilde bypass yaptım 1 oyun attım sadece çar daha 3 lvl hemen banlandı ve lolü yeni yükledim daha önce silmiştim bunun bypass ile bi alakası yok beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...