eğer boş yapmıyorsan , 2 seçenek var bazı şanslı insanlarda evet bu oluyor örnek meşhur sarı renkli bi esp vardi pubg için bilenler bilir %100 free di o zamalar vietnamlı bi grup onun bi no recoil modu vardi benim bi arkadaşim onu 3 hafta ban yemeden çatır çatır kullandı ben açsam aninda bak açar açmaz ban geliyodu ama çocukta nasil bi şans bişeyler oldu onda çalıştı sendede öyle bişey olmuş olabilir ama neticede sonunda banlanacaksın . seçenek 2 alınmaca yok yeterince report yememişsindir buda scripti iyi kullanamıyon demekcihazla alakalı diyon bro da ben bundan önce ve şuan eskisi gibi her hero kullanınca tek maçta gidiyom şuan tek hero oynuyom ve hala ban yemedim
Şuanda 2 haftasındayız belkide sonlandırmışlardır ama hiç belli olmaz pusuya yatmışta olabilirler birazdaha dayanmanızı rica ediyorumNe zaman geçecek ban dalgası?
Kankam private ud scriptler için bu kadar kesin konuşma bence, freeler elbet bir yere kadar dayanıyor ama slotlu ud'ler de 7 aydır bir sıkıntı yok şahsen kullanan biri olarak söylüyorum reklam amacı yok. Bizde isterdik ws ban atmasın site emeği var onlarda kazansın reklamlardan vs ama yapacak birşey yok, 3 günde bir fresh alana kadar 3-4 katı parayla sıkıntısız oynayabiliyorsun bil istedim ..dostm ben kullanırken trde 25 levele kadar günde baya yüksek aram maç sayısı ile 7 8 gün ban yemedim , sonra arkadaşimla oynayayim dedim 2. maçta ban yedim neyse salla dedik weste geçtim daha destur level 3 ilk maçta ban yedim bu iş senin cihazının black liste alınması reportlar banwawe gibi bir çok değişken ile doğru orantılı tek maçtada ban yersin 30 levele ulaşıncada hatta 50 60 dereceli maç atacak zamanın bile olur ama ban yememe ihtimalin yok neden mi? çünkü beleş ve riot bu işi çoook uzun zaman önce çözdü ban yemeyen scriptleri unut gitsin keyfini al gitti yere kadar takıl geç bedava yani paraylada olsa bu işin çözümü yokda ücretsiz bişeyde güvenlik ban koruması vs çok tartışılmaz netice kimse cihazın başina babasının hayrına oturup kod yazmaz senin iççin
privateler konusunda haklısın pen*asharp'tan ve benzerlerinden bahsediyorsan toirin editlenmiş bir şeyi gibi düşenebilirsin sadece kullandığı methodlar şuanlık ud o kadar uzun devam ettiremezler zamanla official toir gibi olucaklarKankam private ud scriptler için bu kadar kesin konuşma bence, freeler elbet bir yere kadar dayanıyor ama slotlu ud'ler de 7 aydır bir sıkıntı yok şahsen kullanan biri olarak söylüyorum ****** amacı yok. Bizde isterdik ws ban atmasın site emeği var onlarda kazansın reklamlardan vs ama yapacak birşey yok, 3 günde bir fresh alana kadar 3-4 katı parayla sıkıntısız oynayabiliyorsun bil istedim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?