Arkadaşlar sürekli Windsharp ban atıyor diyorlar henüz 3 gündür kullanıyorum ama ban yemedim. LP Reborn ban atmıyor mu veya LP Rebornla dereceli girilir mi?
windsharp ve lpreborn arasındaki farkı başka biri daha sormuştu. morderöter arkadaşlardan biri cevaplamıştı windsharp ve lpreborn nerdeyse aynı ama lpreborn banlanma ihtimali daha düşük bende windsharp kullanıyorum
Arkadaşlar sürekli windsharp ban atıyo diyolar henüz 3 gündür kullanıyorum ama ban yemedim Ipreborn ban atmıyor mu veya Iprebornla dereceli girilir mi?
Banın hayırlı olsun hocam şimdiden gelir yakında ws kullandığın için hile kullananlar için bandan kaçmak mümkün değil tabi ama hileye göre ban yemenizin süresinin değiştiği doğrudur. Lpreborn çok daha güvenli ve uzun süreli dayanan bir hile tavsiye ederim.
bende onaylı üye olmadığım için windsharp kullanıyorum şu anlık ban yemedim ama üyelik alabilirsem lpreborn'a geçmeyi düşünüyorum. vladimir mainim, vlad scripti var mı. yoksa bile sadece skill dochlama vb özellikler vlad oynarken çalışırmı acaba lpreborn'da.
bende onaylı üye olmadığım için windsharp kullanıyorum şu anlık ban yemedim ama üyelik alabilirsem lpreborn'a geçmeyi düşünüyorum. vladimir mainim, vlad scripti var mı. yoksa bile sadece skill dochlama vb özellikler vlad oynarken çalışırmı acaba lpreborn'da.
vlad scripti yok ama cassiopeia syndra karthus gibi skillshot büyücülerde iyi çalışır ama diyorsan ben iyi oynuyorum sadece dodge kullanabilirsin öyle de olur
vlad scripti yok ama cassiopeia syndra karthus gibi skillshot büyücülerde iyi çalışır ama diyorsan ben iyi oynuyorum sadece dodge kullanabilirsin öyle de olur
windsharp çok hızlı atıyo ilk seferin diye atmamıştır oynayış olarak windsharp ama ban sorunundan oynanmıyo lprebornda çok kastırıyo yapcak bşley yok mecbur lpreborn
ben windsharp kullanıyorum onaylı üyelik aldığımda lpreborna geçiş yapıcaktım ama bir arkadaş lpreborn'da hile kasma yapıyor dedi sen kullandığın için biliyorsundur hangisi daha akıcı pc'm kötü değil ama programdan dolayı kasma yaşanır mı sizce lpreborn'da
ben windsharp kullanıyorum onaylı üyelik aldığımda lpreborna geçiş yapıcaktım ama bir arkadaş lpreborn'da hile kasma yapıyor dedi sen kullandığın için biliyorsundur hangisi daha akıcı pc'm kötü değil ama programdan dolayı kasma yaşanır mı sizce lpreborn'da
Hangi scripti kullanırsanız kullanın eninde sonunda banlanırsınız. Dolayısıyla tavsiyemiz ana hesabınızda script kullanmamanız yönünde olur. Konu kilit.