Banın hayırlı olsun hocam şimdidenArkadaşlar sürekli windsharp ban atıyo diyolar henüz 3 gündür kullanıyorum ama ban yemedim Ipreborn ban atmıyor mu veya Iprebornla dereceli girilir mi?
bende onaylı üye olmadığım için windsharp kullanıyorum şu anlık ban yemedim ama üyelik alabilirsem lpreborn'a geçmeyi düşünüyorum. vladimir mainim, vlad scripti var mı. yoksa bile sadece skill dochlama vb özellikler vlad oynarken çalışırmı acaba lpreborn'da.windsharp 1 maçta banlatıyor lpreborn daha dayanıklı
vlad scripti yok ama cassiopeia syndra karthus gibi skillshot büyücülerde iyi çalışır ama diyorsan ben iyi oynuyorum sadece dodge kullanabilirsin öyle de olurbende onaylı üye olmadığım için windsharp kullanıyorum şu anlık ban yemedim ama üyelik alabilirsem lpreborn'a geçmeyi düşünüyorum. vladimir mainim, vlad scripti var mı. yoksa bile sadece skill dochlama vb özellikler vlad oynarken çalışırmı acaba lpreborn'da.
vlad scripti olmamasına rağmen vladimir ile oynarken diğer özelliklerin aktif olması çok iyimiş. yanır için teşekkürlervlad scripti yok ama cassiopeia syndra karthus gibi skillshot büyücülerde iyi çalışır ama diyorsan ben iyi oynuyorum sadece dodge kullanabilirsin öyle de olur
ben windsharp kullanıyorum onaylı üyelik aldığımda lpreborna geçiş yapıcaktım ama bir arkadaş lpreborn'da hile kasma yapıyor dedi sen kullandığın için biliyorsundur hangisi daha akıcı pc'm kötü değil ama programdan dolayı kasma yaşanır mı sizce lpreborn'daBan yemek istiyorsan WS, uzun süre oynamak istiyorsan LPReborn.
Bazı herolarda oluyor config sıkıntısı yüzünden, öyle duydum. Bizzat herhangi bir donma veya kasma yaşamıyorum. LPReborn daha iyi benim için.ben windsharp kullanıyorum onaylı üyelik aldığımda lpreborna geçiş yapıcaktım ama bir arkadaş lpreborn'da hile kasma yapıyor dedi sen kullandığın için biliyorsundur hangisi daha akıcı pc'm kötü değil ama programdan dolayı kasma yaşanır mı sizce lpreborn'da