Log temizleme işlemini nasıl yapıyoruz?valorant gireceğin zaman logları temizle
knk nasıl temizleyeceğimvalorant gireceğin zaman logları temizle
oyle bırsey yok hacı 3-4 ay sonra yine acılıyor banben silmeden yapıyorum script kullandığım zaman vanguard kapatıyorum valo gireceğim zaman tüm dsoyalarını falan temizliyorum virüs programından da öyle giriyorum fakat ban olayı gelirsek önce den bir kez ban yemişsen valorant dan hileden 2 cisinde kalıcı yiyorsun
eywlh kral herkes logları temizle diyor nasıl temizleneceğini söylemiyor eywlh tekrardanvanguardı çalıştırmadan önce loaderı sil %temp% de ne varsa sil , temp , recent , prefetch klasörlerinde ne varsa sil . %appdata% dedeki sc dosyasını sil . Birşey olmaz
tamam ben nededim ilk ban 3 ay sonra 2'inci ban kalıcıoyle bırsey yok hacı 3-4 ay sonra yine acılıyor ban
%appdata% gir ordan LPRB dosyasını temizle benim bildiğim bueywlh kral herkes logları temizle diyor nasıl temizleneceğini söylemiyor eywlh tekrardan
knk aslında şöyle oluyor artık 3 ay değil 4 ay ban atıyorlar bir daha ban yersen 5 ay oluyor tecrübeliyimtamam ben nededim ilk ban 3 ay sonra 2'inci ban kalıcı
Post automatically merged:
%appdata% gir ordan LPRB dosyasını temizle benim bildiğim bu
https://memoryhackers.org/konular/l...script-ban-surenizi-uzatin-01-01-2022.203224/ burda var otomatik bypass log temizlemeknk nasıl temizleyeceğim
hep 3aylık atıyolarben silmeden yapıyorum script kullandığım zaman vanguard kapatıyorum valo gireceğim zaman tüm dsoyalarını falan temizliyorum virüs programından da öyle giriyorum fakat ban olayı gelirsek önce den bir kez ban yemişsen valorant dan hileden 2 cisinde kalıcı yiyorsun