Geçmis olsun10 15 maç hile ile oynadım en son oynadığım maçta,maç ortasında oyundan attı ve oyuna tekrar giriş yaptım ve ana ekran kısımına gelince sınırsız ban yediğimi anladım ve bu yan hesabım değil di.Yan hesabında da oynadım orda güvendim bu yüzden ana hesabıma geçtim orada ban yedim .d
Kardeşim hile loader ekranında bile not safe yazıyor hiç aldırış etmeden oynadın mı10 15 maç hile ile oynadım en son oynadığım maçta,maç ortasında oyundan attı ve oyuna tekrar giriş yaptım ve ana ekran kısımına gelince sınırsız ban yediğimi anladım ve bu yan hesabım değil di.Yan hesabında da oynadım orda güvendim bu yüzden ana hesabıma geçtim orada ban yedim .d
Windsharp mağdurları kervanına hoşgeldin kardeşim... Detected olduktan sonra çok sıkıntı çıkarttı Windsharp10 15 maç hile ile oynadım en son oynadığım maçta,maç ortasında oyundan attı ve oyuna tekrar giriş yaptım ve ana ekran kısımına gelince sınırsız ban yediğimi anladım ve bu yan hesabım değil di.Yan hesabında da oynadım orda güvendim bu yüzden ana hesabıma geçtim orada ban yedim .d