Lol windsharp sınırsız ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum sonuçta 3parti bi yazılım ile useri fazla bir oyunda oynuyorsun ve bu sistemi koruyan başka yazılımlar var algıladıgı gibi ban yersin forumda ufak tefek püf noktalar var araştırarak oyunarsan belki ban yeme süren uzar safeken kullan tavsiyem :D geçmiş olsun tekrardan.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hocam yanında güvenli değil yazıyor keşke dikkate alsaydınız

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
10 15 maç hile ile oynadım en son oynadığım maçta,maç ortasında oyundan attı ve oyuna tekrar giriş yaptım ve ana ekran kısımına gelince sınırsız ban yediğimi anladım ve bu yan hesabım değil di.Yan hesabında da oynadım orda güvendim bu yüzden ana hesabıma geçtim orada ban yedim .d
gecmis olsun

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
senin yine iyimiş :D ben dün antreman modunda denedim ve daha oyuna girmeden ana ekranda oyun attı. Bir baktım sınırsız ban. Windsharp kullanmamak lazım direkt olarak algılıyor oyun koruma sistemi.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Windsharp 10/15 oyun iyi dayanmış keşke main hesapta açmasaydın suan lb cok daha güvenli 0 dan 37 lv e kadar sc ile oynadım tamamen daha ban yok

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
geçmiş olsun dostum ücretsiz hilelerde genellikle ban yiyorsun bir süre sonra çünkü oyun çalışanları da takip ediyor artık bu türlü ücretsiz yazılımları. Çok abartıp belli edersen de yiyorsun kolaylıkla o yüzden ana hesaplarda kullanmamanı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ah be bro 4 yıl önce bende main hesabımda kullanıp ban yemiştim o geldi şimdi aklıma, geçmiş olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
10 15 maç hile ile oynadım en son oynadığım maçta,maç ortasında oyundan attı ve oyuna tekrar giriş yaptım ve ana ekran kısımına gelince sınırsız ban yediğimi anladım ve bu yan hesabım değil di.Yan hesabında da oynadım orda güvendim bu yüzden ana hesabıma geçtim orada ban yedim .d
geçmiş olsun aga

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Post automatically merged:

hangi şampiyonla oynuyordun genelde veya son maçta?

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
büyük geçmiş olsun ama ana hesapta script kullanılmaz :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hile ne kadar güven verse bile birdaha ana hesabında açmanı önermem

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka maalesef hesabın sonsuza dek gitti allaha emanet hile yapmicaktın geçmş olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
seninki gene iyi ben antrenman modundan çıktım oyun kastı diye bi girdim ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...