Üye
Elobuddy gibi degil ama buda iş görüyor.Oyle direk kart atama yok ama kendin kombine ederek biraz benzetebiliyorsun.Ugrasarak anlasrsin zamanla reisdostum ben 2016 senesinde elobuddy kullanıyordum güzeldi onunki gibi her şampiyona özel var mı bu script de? ben twisted fate oynayarak kendim tuşları atamak istiyorum hangi kartı seçeceğini vs?
Evet WindSharp'ta TF kartlarına tuş atayabiliyorsun. Mesela Sarı kartı seçmesi için "Y" tuşunu atayabilirsin ya da Mavi için "E" Kırmızı için "B" gibi. Atadığın tuşlara basınca o kartı seçiyor.dostum ben 2016 senesinde elobuddy kullanıyordum güzeldi onunki gibi her şampiyona özel var mı bu script de? ben twisted fate oynayarak kendim tuşları atamak istiyorum hangi kartı seçeceğini vs?
teşekkür ederim 2. seviye üye olmaya çalışıyorum bakalım 4 -5 sene sonra scrip deneyeceğim tekrarEvet WindSharp'ta TF kartlarına tuş atayabiliyorsun. Mesela Sarı kartı seçmesi için "Y" tuşunu atayabilirsin ya da Mavi için "E" Kırmızı için "B" gibi. Atadığın tuşlara basınca o kartı seçiyor.
bahsettiğin tüm özellikler mevcutdostum ben 2016 senesinde elobuddy kullanıyordum güzeldi onunki gibi her şampiyona özel var mı bu script de? ben twisted fate oynayarak kendim tuşları atamak istiyorum hangi kartı seçeceğini vs?
teşekkürlerbahsettiğin tüm özellikler mevcut
yemezsin umarım aktif kullanıoyr musun şuan?3 aydır oynuyorum heralde sıra banada gelicek şuan girdim ban yememişim
ben 9 aydır aktif olarak kullanıyorum lazysharp ile başlamıştım. Ban yeme olayı bende 1 kişi bile hile olduğumu anlarsam yiyorum . Bir kere hile çıktığında yemiştim sonra dodge u minimuma aldım ve 9 aydır belli etmeden oynuyorumteşekkürler
yemezsin umarım aktif kullanıoyr musun şuan?
muhtemelen 2-3 haftadır aktif oynayan hesaplar ban yedi şuan.ban yemiş 3 hesabım aynı andaherkese geliyor ban sanırım
Bak buna katılıyorum 10 tane hesap var bende ağırlıklı oynadığım 2 hesabım ban yenmiş diğerleri duruyor hatta evade yi tavan yapıp replendiğim çar bile duruyor.muhtemelen 2-3 haftadır aktif oynayan hesaplar ban yedi şuan.
kullandığın ayarlarda bana da yardımcı olabilri misin? dodge nasıl azaltıyorsu daha çok hangi karakterlerde oynuyorsun? yararlı taktiklerini paylaşırsan sevinirim.ben 9 aydır aktif olarak kullanıyorum lazysharp ile başlamıştım. Ban yeme olayı bende 1 kişi bile hile olduğumu anlarsam yiyorum . Bir kere hile çıktığında yemiştim sonra dodge u minimuma aldım ve 9 aydır belli etmeden oynuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?