Lol windsharptan ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Bende herhangi bir sorun olmadı ama illa ban yersin anti hileler var ücretli onları da araştırıp satın alabilirsin/ulaşabilirsin adı üstünde hile kullanıyorsun ve lolün hile korumasıda gittikçe gelişiyor herkese iyi forumlar tekrardan iyi günler

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum ben 2016 senesinde elobuddy kullanıyordum güzeldi onunki gibi her şampiyona özel var mı bu script de? ben twisted fate oynayarak kendim tuşları atamak istiyorum hangi kartı seçeceğini vs?
Elobuddy gibi degil ama buda iş görüyor.Oyle direk kart atama yok ama kendin kombine ederek biraz benzetebiliyorsun.Ugrasarak anlasrsin zamanla reis

Üye
5 HİZMET YILI
Henüz bana ulaşmadı, WindSharp'ın başlangıcından beri kullanıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum ben 2016 senesinde elobuddy kullanıyordum güzeldi onunki gibi her şampiyona özel var mı bu script de? ben twisted fate oynayarak kendim tuşları atamak istiyorum hangi kartı seçeceğini vs?
Evet WindSharp'ta TF kartlarına tuş atayabiliyorsun. Mesela Sarı kartı seçmesi için "Y" tuşunu atayabilirsin ya da Mavi için "E" Kırmızı için "B" gibi. Atadığın tuşlara basınca o kartı seçiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Evet WindSharp'ta TF kartlarına tuş atayabiliyorsun. Mesela Sarı kartı seçmesi için "Y" tuşunu atayabilirsin ya da Mavi için "E" Kırmızı için "B" gibi. Atadığın tuşlara basınca o kartı seçiyor.
teşekkür ederim 2. seviye üye olmaya çalışıyorum bakalım 4 -5 sene sonra scrip deneyeceğim tekrar :D

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bahsettiğin tüm özellikler mevcut

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
you should only use scripts cuz its more safe

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
teşekkürler

yemezsin umarım aktif kullanıoyr musun şuan?
ben 9 aydır aktif olarak kullanıyorum lazysharp ile başlamıştım. Ban yeme olayı bende 1 kişi bile hile olduğumu anlarsam yiyorum . Bir kere hile çıktığında yemiştim sonra dodge u minimuma aldım ve 9 aydır belli etmeden oynuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben 9 aydır aktif olarak kullanıyorum lazysharp ile başlamıştım. Ban yeme olayı bende 1 kişi bile hile olduğumu anlarsam yiyorum . Bir kere hile çıktığında yemiştim sonra dodge u minimuma aldım ve 9 aydır belli etmeden oynuyorum
kullandığın ayarlarda bana da yardımcı olabilri misin? dodge nasıl azaltıyorsu daha çok hangi karakterlerde oynuyorsun? yararlı taktiklerini paylaşırsan sevinirim.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ban dalgasıyla alakası yok bence script artık algılanıyor çünkü diğer scriptlerde ban olayı yok.

Düğünler temelde cenazelerin pastalı halidir
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ban yiyenlere geçmiş olsun jajaja :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...