Haksız bandan dolayı LOL hayatımı bitiriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar eskinden bot kullanıyordum riot games donanım banı atmıştı. Hangi hesabıma girersem hilesiz oyun girsem bile ban yiyodum.Riot games bilet yollardım ve bana donanım banın kalmasını bekle ve tekrar kendine temiz sayfa aç dediler.nese ben temiz hard format attım harddiski vs degistirdim üstüne spoofer hwid kullandım 3 4 tane paralılarda dahil ne olur olmaz diye. Ardından 0 char açtım 37 levele kadar kastım plat 4 oldum 2 ay icinde ve dun aksam 9.30 gibi ,oyun sonrası hesabın 3. parti yazılımdan uzaktastırıldı dendi. Ben heralde bug vs oldu sandım nese lol islemciyi kapatıp açtım hesabım perma ban yemiş ,şaşırdım tekrar bilet yolladım bana dedikleri ise 2 ay önce yazılan şeyin aynısını kopyala yapıştır yapmışlar , adamlar dalga geçiyor . Ben kendime temiz sayfa açsamda küfür hakeret feed 3. parti yazılım kullanmadıgım halde haksız yere ban yedim 8 senelik lol serüvenimi burda bırakıyorum herkese iyi oyunlar.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Geçmiş olsun. LOL yerine başka oyunlara yönelebilirsin. Lol eskisi kadar eğlenceli değil.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Artık eskisi gibi oyun zevkleri alamıyorum .Bu vakitten sonra müzik hayatına geçmeyi planlıyorum bakalım.
Ben de oyun hayatını bırakıp forum hayatına başladım. Ara ara depth oynuyorum. Onun harici oyun oynamıyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
geçmiş olsun inş banın açılır

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka bende yeni ban yedim ticket at açarlar ama uğraşman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Üzüldüm LoL Bazen Salak saçma Banlar atabiliyor bende ban yedim sonra Bende bıraktım zaten sarmıyordu artık

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsun üzüldüm senin adına. 8 yıllık emek boşa gitti desene :( Umarım kendine daha çok eğlenebileceğin bir oyun bulursun dostum..

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
geçmiş olsun oynanacak oyun değil zaten

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çok olmuştu bırakalı yıllar sonra tekrar başladım bende aynı konuyu yakın bir şekilde 2 hafta sonra yedim ban daha bende oynamam

cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
geçmiş olsun eskisi kadar zevk vermiyor lol bende artık sıkılmaya başladım ve aynı olay benimde başıma 42 level çarımda geldi çok sinir bozucu

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dostum riot gamesin klasik bir etkinliğidir bu olay. Eskiyi bitirip yeni anime yapmak istiyor olayı benimde arkadaşın başına etmediği küfürden küfür banı gelmişti.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
lol eskisi gibi zevk vermiyor artık ben bıraktım 14 gün ban yiyince seninde bırakmanı tavsiye ediyorum

Üye
5 HİZMET YILI
lol bitti ya eskiden hakakten eğlence vardı şimdi sürekli çoluk çocuk dolu wolftıem de öyleydi zamanın en güzel oyunlarından dı lolde bu yönde gidiyo bitişe yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...