Çözüldü LoL WSReborn FPS sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam. Oyunu açıp hileyi siteden çalıştırdıktan sonra biliyorsunuz ki oyun başladığında enter'a basın tarzında bir cmd ekranı geliyor. O ekran geldikten sonra enter tuşuna bastığımda oyun birden 20 fps'e düşüyor. Bu sorunu arkadaşımda yaşıyor. Yani benim bilgisayarımla alakalı olduğunu sanmıyoruz. Bu durumu yaşamış ve çözüm bulmuş birisi varsa beni aydınlatabilir mi? Teşekkür ederim.

Çözüm
Herkesin başına gelen bir durum keza aynı şekilde benim de başıma geliyor yüklenmediği zamanlar fps 20 ile 15 arasına düşüyor ve kapatıp tekrar yüklemen lazım ki düzelsin şu anlık kesin ve net bir çözümünü bulmuş değilim ben de ama şöyle bir şey deniyorum sen de deneyebilirsin oyun başladıktan sonra hemen yükleme biraz vakit geçsin ondan sonra injectle script'i
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
DX9 modunu açıp dener misin?

LkxOXDF.png

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Herkesin başına gelen bir durum keza aynı şekilde benim de başıma geliyor yüklenmediği zamanlar fps 20 ile 15 arasına düşüyor ve kapatıp tekrar yüklemen lazım ki düzelsin şu anlık kesin ve net bir çözümünü bulmuş değilim ben de ama şöyle bir şey deniyorum sen de deneyebilirsin oyun başladıktan sonra hemen yükleme biraz vakit geçsin ondan sonra injectle script'i

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...