Onaylı Üye
scripte daha yeni denicem bakalım bende olucakmı
yok vallahi olmuyor bendeNeresinde problem var anlamadım. Teker teker hepsinde, tüm tuşlarda denedim. X, C, V, space hepsinde de basılı tutarak manuel W, R atabiliyorum. Sorun nedir tam olarak?
Benim config'imi kullanabilirsiniz hocam, bir problem yok, sorunsuz oynayabilirsiniz yani.yok vallahi olmuyor bende
nerede lütfen söyleyinBenim config'imi kullanabilirsiniz hocam, bir problem yok, sorunsuz oynayabilirsiniz yani.
Arkadaşlar LoL sc'de v veya space basılı tutarken neden aynı anda w ye basıp ashe le w atamıyorum veya ultisini kullanamıyorum bunun bir yolu var mı eski windsharp hilesinde böyle bir problem yoktu, ancak bunda böyle bir problemle karşılaşıyorum aynı zamanda şey de var; v ile kule altında farm yaparken kule bana vurmasın diye hem farm almaya devam etmek için v ye basılı tutarken mause ile ashe'i geri götürüyordum ancak bu hilede maalesef v ile farm yaparken mause'u geri götürsen de ölme pahasına farm yapmaya devam ediyor acaba diyorum bunun bir ayarı mı var bilen varsa lütfen yazabilir mi lütfen