LoL WSreborn Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Config kullanmıyosan config yükle yada ayarlardan değiştirebiliyosan değiştir kral olmuyosa çözümü yok sanırım

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Anca scriptin en iyi çalıştığı herolarda deneyebilirsen en iyi sonucu alırsın brother

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk normalde bi tuşa basarken mausu geri götürürsen vura vura geri gider bende öyle space basarken atma konusu combo yerinde w r bunlar açıksa space bastığında uygun zamanda atar ztn açık olduğundan emin ol

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Daha güzel bir config ile oyna kankam configlerden ötürü bir şey gibi görünüyor
Arkadaşlar LoL sc'de v veya space basılı tutarken neden aynı anda w ye basıp ashe le w atamıyorum veya ultisini kullanamıyorum bunun bir yolu var mı eski windsharp hilesinde böyle bir problem yoktu, ancak bunda böyle bir problemle karşılaşıyorum aynı zamanda şey de var; v ile kule altında farm yaparken kule bana vurmasın diye hem farm almaya devam etmek için v ye basılı tutarken mause ile ashe'i geri götürüyordum ancak bu hilede maalesef v ile farm yaparken mause'u geri götürsen de ölme pahasına farm yapmaya devam ediyor acaba diyorum bunun bir ayarı mı var bilen varsa lütfen yazabilir mi lütfen

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
knk sup xreath al bu kadar yorulmanın bi manası yok bence yada lux felan confing değiştirdiysen ve hala aynıysa antrenman modunda sc ayarlarını dene yanıl la anca düzeltirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...