Onaylı Üye
Selam beyler loaderden yeni gelen scyi seçip girmeye çalıştığım zaman 1 program düzgün çalışmasını engelledi diyip kapanıyor lpreborn ise sorunsuz çalışıyor yardımcı olursanız sevinirim
Denetim masasına girip "Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Defender Güvenlik Duvarı" konumuna gidin ve güvenlik duvarını kapatın sorununuz çözülecektir eğer çözülmez ise pm atabilirsiniz.Selam beyler loaderden yeni gelen scyi seçip girmeye çalıştığım zaman 1 program düzgün çalışmasını engelledi diyip kapanıyor lpreborn ise sorunsuz çalışıyor yardımcı olursanız sevinirim
win 10 ve kontrol ettim hepsi kapalı lbreborn çalışıyor fakat yeni olan çalışmıyorwindows sürümün kaç?
windows defender kapalımı?
vanguard açıkmı?
mh programın güncelmi peki, mh yi silip yeniden yüklewin 10 ve kontrol ettim hepsi kapalı lbreborn çalışıyor fakat yeni olan çalışmıyor
link atar mısın nerden indirebilirimmh programın güncelmi peki, mh yi silip yeniden yükle
link atar mısın nerden indirebilirim
hocam gene inject edince ebd.exe çalışmayı durdurdu diyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sdk indir hocam belki onlar eksiktir.hocam gene inject edince ebd.exe çalışmayı durdurdu diyor
o ne kanka bide link atar mısınsdk indir hocam belki onlar eksiktir.
o ne kanka bide link atar mısın
kapalı ya kanka onlar açık olsa lbrebornda çalışmaz sadece yenisinde oluyorgüvenlik duvarını ve defenderı kapat veya pc de virus programı varsa
garip gerçekten hileyle ilgili bir sorun olabilir ki zaten genel olarak sorunlarla ilgili bir çok şey düzeltilecektir yeni çıktı bu tür sorunlar olması normalkapalı ya kanka onlar açık olsa lbrebornda çalışmaz sadece yenisinde oluyor
doğrudur aga gene bişey görürsen çözümle ilgili paylaşırsan sevinirimgarip gerçekten hileyle ilgili bir sorun olabilir ki zaten genel olarak sorunlarla ilgili bir çok şey düzeltilecektir yeni çıktı bu tür sorunlar olması normal
tabiki de zaten birbirimize destek olmak için buradayızdoğrudur aga gene bişey görürsen çözümle ilgili paylaşırsan sevinirim
Denetim masasına girip "Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Defender Güvenlik Duvarı" konumuna gidin ve güvenlik duvarını kapatın sorununuz çözülecektir eğer çözülmez ise pm atabilirsiniz.Selam beyler loaderden yeni gelen scyi seçip girmeye çalıştığım zaman 1 program düzgün çalışmasını engelledi diyip kapanıyor lpreborn ise sorunsuz çalışıyor yardımcı olursanız sevinirim