LoL x64 Skin Changer V2.5 | Version 13.10.510.5878

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
güncelleme serisinden geldi eline sağlık kanka ben de güncellemeyi bekliyordum oynamaya başliyim hemen

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hiç bir sıkıntı yok kullanabilirsiniz zaten güncelleniyor. Sorup insanşarın canını sıkmayın. Tek anlamadığom şey neden zoom hilesi yok . İyidi ben kullanıyordum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhabalar arkadaşlar lütfen konuyu dikkatli ve iyice okuyunuz. Sizlere GitHub üstünden bulmuş olduğum gayet güncel ve çalışan skin changer vereceğim.

League of Legends Sürümü: 13.8.505.1405

Kurulum: Tek yapmanız gereken şey LogitechLed.dll dosyasını Riot Games klasörünün olduğu yere girip oradan '' C:\Riot Games\League of Legends\Game'' klasörünün içine atmaktır. Ondan sonra oyunu girip '' Insert '' tuşuna basarak menüyü kullanabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 90479

Ekli dosyayı görüntüle 90476

:not:

Hile detected olursa konuda belirtirim elimden geldiği kadar güncel tutmaya çalışacağım.
Her ihtimale karşı oyun ayarlarınızı değiştirdiyseniz diye bunları da yazayım:​
  • Oyunun DirectX 11 modunda çalıştığına emin olun. ( Ya da olmayın belki de dx9 çalışıyordur denemedim )​
  • Eğerki oyunda kasma yaşarsanız fps drop falan Mouse rate ( Hz ) hızını düşürmeyi deneyebilrisiniz.​
  • payload.dll adı olarak kendinizde inject programı kullanarak oyun açıkken inject edebilirsiniz.​

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

hocam ınsert tuşuna basıyorum arayüz geliyor ama sc açılmıyor kullanamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ban riski varmıdır güzel gözüküyor bi denicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...