Uzman Üye
kanka neyi neye inject edicez onu da yazsaydın keşke
bişey injecte etmiycen sadece oyunun game klosörüne dosyayı atıcaksın başka bir şey yokkanka neyi neye inject edicez onu da yazsaydın keşke
arkadaşlar ban ban yemiyorsunuz sorup durmayın 10 yıldır lol oynuyorum 5 yıldır skin hilesi kullanıyorum bi kez ban yemedımBan yeme oranımız nedir korkuyoruz artık
hocam ınsert tuşuna basıyorum arayüz geliyor ama sc açılmıyor kullanamıyorumMerhabalar arkadaşlar lütfen konuyu dikkatli ve iyice okuyunuz. Sizlere GitHub üstünden bulmuş olduğum gayet güncel ve çalışan skin changer vereceğim.
League of Legends Sürümü: 13.8.505.1405
Kurulum: Tek yapmanız gereken şey LogitechLed.dll dosyasını Riot Games klasörünün olduğu yere girip oradan '' C:\Riot Games\League of Legends\Game'' klasörünün içine atmaktır. Ondan sonra oyunu girip '' Insert '' tuşuna basarak menüyü kullanabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 90479
Ekli dosyayı görüntüle 90476
Hile detected olursa konuda belirtirim elimden geldiği kadar güncel tutmaya çalışacağım.
Her ihtimale karşı oyun ayarlarınızı değiştirdiyseniz diye bunları da yazayım:
Oyunun DirectX 11 modunda çalıştığına emin olun. ( Ya da olmayın belki de dx9 çalışıyordur denemedim ) Eğerki oyunda kasma yaşarsanız fps drop falan Mouse rate ( Hz ) hızını düşürmeyi deneyebilrisiniz. payload.dll adı olarak kendinizde inject programı kullanarak oyun açıkken inject edebilirsiniz.