LoL Yasuo'ya karşı nasıl maç kazanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NWA Compton
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sürekli dürterek can değerini azaltabilirsin annie önerim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk teemo mainim ve midde oynuyorum hali ile çok yasuo geliyor karşıma feeder veya lane çalan bir adam gelmezse çok rahat ilk levellerde kesebiliyorum yasuo gördüğün anda teemo al derim

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Anlık hatasını yakala, pasifini önce devredışı bıraktırmaya çalış. Arkasında yanında kayıp kaçacağı bişeyler olmamasına dikkat et

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Lane belirtmemişsin ama "Ezergeçer" şampiyonlara karşı bir şey yapamıyor Yasuo.
Jax, Riven, Sett, Pantheon, Urgot, Darius vs vs.
Alt elolardan çıkmak için Yasuo'yu öneririm Plat elodan sonra Yasuo almayın fena üzerler :D Sc bile kurtaramaz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka bak bu sadece yasuo için geçerli tüm herolar için geçerli aynı güçte oldugun birinden kaçarsan ölürsün kaçmak yerine sende ona vur o 10 kill alana kadar sen onu kes adam 10/10 olsun dikkatli oyna özellikle bi hero bakmana gerek yok tüm herolar ile yasuo yu kesebilirsin.

Üye
4 HİZMET YILI
Eğer üst koridorda karşılaşıyorsan karşısına kesinlikle darius, orta koridorda karşılaşıyorsan irelia veya yine darius alabilirsin yasuo'nun çaresi yok darius'a

Üye
4 HİZMET YILI
Yasuo ve yoneye karşı vex alıyorum çok rahat eziyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hortumunu yeme q larını dodgle kazanırsın

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Elindeki şampiyon da önemli fakat, junglerinden minik bi yardım istiyorsun. Karşıdaki yasuo laneyi otomatik oalrak iteceği için 1-2 gank ile yasuoyu bir güzel kesiyorsunuz o adam oyun sonuna kadar iflah olmuyor zaten :D

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eĞ cidden hayla yasuo tokatlamayı örenmedinizmi simdi eyer skill shot sanpiyonu iseniz yasuoya karşı direk banlyıosunuz eyer skil shoot herosu deyilseniz gene banlıyosunuz ha ben illoi banlicam diyosanız oyun icinde agır yara almanızı ona duvarını ve pasifini bozduktan sonra girişmenizi öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yasuoyu kesmenin yolu jungle ın gank atmasından geçer yasuoyu en kolay kesen karakter nasus bence e skili ile dürtüp canı yarıya geldiginde junglela birlikte darma duman edersin

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Oyuna girdiğimde karşımda Yasuo varsa oyundan soğuyorum, sanki ondan kaçmak imkansız gibi geliyor, adam 10 kill aldığında ondan kaçmak için yer arıyorum. Yasuo'yu nasıl yenebilirim?
Yasuoya karşı korkusuzca üstüne doğru koş vur sakın kaçmaya çalışma sen kaçtıkta e ile yanına yaklaşıp sana vurmaya çalışacak o vurdukça sende vur. Korkularınla yüzleşmen gerek. Ben yasuo görünce otomatik jaxa gidiyor elim mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...