LoL yeni hero mainlemek istiyorum, önerileriniz neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
kanka sana adc karakterlerini önerebilirim ama yanındaki destek kötü olursa tilt olabilirsin başlangıç olarak lucian kaisa falan sonradan da samira trainleyebilirsin

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
eğer sc ile oynuyorsan mid lane de ezreal oyna ve zamanla karakteri öğrendiğinde master eloda bile deli iş yaptığını göreceksin

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sc kullamadan önce solo camile main herkesi tokatlıyor oynamanı tavsiye ederim, ama sc kullanıyorsan genelde adc herolar oyna samira, vayne, ez, kaisa 10 numara çalışıyor.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Ben sup Swain oynuyorum baya OP karakter denemelisin

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Solo veya adc oynamanı tavsiye ederim .
Soloda veya adc oynan karakterler genelde çok güçlü oluyor oyunda yetenekli birisi isen eğer kesinlikle adc oynamanı öneririm .
Karakter olarak vayne , kog"maw , kai"sa, Draven Veya metaya göre kendine karakter de belirleyebilirsin Solo da ise Fiora , Darius , Garen , Try Gibi karakterler çok güçlü oluyor en azından denemeni tavsiye ederim .

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
JG için kindred mainleyebilirsin. Ilk başlarda biraz zor, oynayış tarzına göre çıkacağın itemlerde değişiyor. Karşıda snowball-burst varsa kalkanyay alabilirsin ama genelde kraken alınır.
Genelde pasifi stackleyip AA menzilini arttırmadan önce gank denemiyorum ama çok öndelerse her türlü mümkün. Midde ise akali oynayabilirsin,aşırı bozuk çar ama assasin *elektrik ver*
akali şu an pek güçlü değil o yüzden Yenilmez rünü ile girmeni tavsiye ederim,ayrıca zafer rünü Akali'nin W'su ile harika uyumlu.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
jung mainim oynamak keyif aldığım ve genellikle kazandıran heroları söyliyebilirim lee-diana-hecarim-kindred-wukong bunlar hem eğlenceli hemde takımın çok kötü gelmediği sürece kazandırabilirsin

Üye
4 HİZMET YILI
Azir öneririm erken oyunda rahat koridor oyunuyor geç oyunda canavar oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk top fiora zor gibi olsada aşırı kolay bir karakter hiç şaşmaz ve her metada oynanır her zaman op dene bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...