Uzman Üye
bana vladimir iyi gibi geldi. ani hasar var, tanklık var, iyileşme var, lane stability var, sürekli hasar var, range var. Sizin düşünceleriniz ve şampiyon önerileriniz neler?
laning aşamasında manası çok çabuk bitiyor. 1 tane ccye direkt eriyor ve azıcık pozisyonlama ve kite bilen bir adcyi yakalaması zor oluyor diye tercih etmiyordum ama bir şans daha vereceğim.kanka kesinlikle irelia öneririm çarda en ufak kendi yorumunu kattığında tüm işler değişiyor jungle içinse fiddlesticks öneririm
zed her 3 maçın 2sinde banlanıyor. ww ile kitelanması çok kolay diye biliyordum ama ölü adamın zırhı veya hızkesen ile düşününce daha mantıklı geldi. kesinlikle deneyeceğimjung ww midde de zed
kha zix tflerde iş yapabiliyor mu? pasifini çalıştıramadıgı için 1v1 düellolar dışında iş görmez. birde çok kırılgan.top volibear - jungle kha zix - mid ahri bunlar şuan meta olan herolar
çok hantal kalmıyor mu ya? ben adc oynarken karsıya geliyordu çok kolay kitelıyordum.Top oynuyorsan yorick baya op
maalesef dediğiniz gibi düşük eloda.KNKA DÜŞÜK ELODA TOP LANE NASUS KOLAY LİG ATLARSIN