LoL yeni heroya karşı olan ön yargı nasıl kırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saygı düzendir
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba sezon 5'ten beri LoL oyuncusu mid Support agırlıklı oynuyorum ve o sadece başarılı oldugum birkaç Hero ile oyun oynuyorum bu da sıkıcı oluyor yeni Hero denemekten çekiniyorum bu durumu yaşayıp aşabilenler yardımcı olabilir mi?
İyi sosyaller.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
tr de oynuyorsan zaten herkes bilmediği heroyu oynuyor euw deysen gir tr de eğlencesine oyna sonra tekrar orda ciddi oynarsın

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Tr serverinde bende dahil olmak üzere :) herkes bilmediği heroyla oynuyor.

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
aga dereceli girmiyosun alıyosun merak ettiğin şampiyonu alıyosun deniyosun milletin dediklerine bakma takma bu oyunu öğrenerek oynicaksın

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bu sadece bir oyun bu kadar ciddiye alma ilk öncelik eğlenmek, ciddi oynayacağın zamanlar dereceli zamanların

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Tr'de Evet Haklı Olabilirsin Ama EU Serverde Rahatına Bak Oyun Sonucta Fazla Ciddiye Almana Gerek Yok Diye Düşünüyorum Hocam :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
How can I update my member level

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka oyunu adam akıllı bilen yok zaten şuan başlamazsan ilerde bilmemen daha problem olur başla istediğin şampiypnları oyna

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
allaha şükür challanger elo yu da gördüm master eloyu da gördüm kendi mekaniklerinin farkına ve oyun stilinin farkına varıp kendini biraz performans yönünden tanırsan hangi hero senin için daha iyi bir pick olduğunu anlayabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bir ara jg nocturne dışı hero oynamıyordum. bir birbuçuk yıl falan sanırım. daha sonradan yayıncı ve turnuvalardan lillia ve kindred ilgimi çekti. sıralı seçimde kindred oynamaya başladım ve rezalet oynuyordum açıkçası. arka arkaya 40 oyun falan kindred attım ve şuan ortalama bir kindred oyuncusuyum. sana da tavsiyem oynamak sitediğin ilgini çeken bir hero bulup sıralı seçimde öğrenmek amaçlı oynaman. heronun bütün mekaniklerine hakim olduktan sonra dereceli girip tadını çıkarabilirsin diye düşünüyorum
Post automatically merged:

euw bile tr dolu aslında ahahsdashdashdh
doğru bu bu arada lksjadlşkasjdaşslk
daha geçen girdiğimde 10 kişilik oyunda 8 kişi Türk dük (Yaşasın ırkımız Çine bedel kırkımız)
xD

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Zaten TR sunucu oyuncuları malum istediğini dene çekinme özüne geri dönersin sonra istersen

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Valla türklerin euw'da oynayıp tr server'ına laf atması aşırı hoşuma gidiyor ve triplere girmesi vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...