Onaylı Üye
Haklısın master eloymuşKanka sezon 8de GM yoktu yalnız. Sen bilirsin yinede.
Ben adc mainim eskiden luciana mahvolmuş karabalta dizilimi yapıyordum şimdi adam bi Kraken alıyor ya nebiliyim diger efsanevi item alıyor canı inince kalkan kazanıyor falan çok değişmiş oyunHocam sezon 8 gm euw oyuncusu şu an silver 2 den çıkamıyo olması biraz garip bir durum sonuç olarak düşük elolarda farketmeksizin oynamanız gerek diye düşünüyorum benim düşüncem ''taşıyacak karakter'' vs tarzı terimlerin saçma olması tekrar oyunu çözüp itemleri çözdüğünüzde zaten gerisi otomatik olarak geliyor
Yok benim alnıma yazılmış 5 pre girdiğimdede takım feedliyor karşısı kastıktan sonra bende feedliyorumfeederlara ne yapabiliriz hocammax yapabiliceğiniz 5 pre girmek
Hiç kullanmadım ama denerimSC kullan bro kafanı yorma lol için eğlen geç
Onu geçtim Master eloya çıksan bile o ligin içinden geçmen lazım.Haklısın master eloymuş
Post automatically merged:
Ben adc mainim eskiden luciana mahvolmuş karabalta dizilimi yapıyordum şimdi adam bi Kraken alıyor ya nebiliyim diger efsanevi item alıyor canı inince kalkan kazanıyor falan çok değişmiş oyun
Yok benim alnıma yazılmış 5 pre girdiğimdede takım feedliyor karşısı kastıktan sonra bende feedliyorum
Hiç kullanmadım ama denerim
Kanka oyunu uzun zamandır oynamıyorum İtemler herolar çok değişmiş hemde takıma sürekli olarak feeder geliyor sakince farm yapıyorum manam canım olmadığı halde kendinden 3 lvl üstün adama jungle gidip giriyorOnu geçtim Master eloya çıksan bile o ligin içinden geçmen lazım.
arkadaşım verdi hesabı zaten yenisini art artda çok fazla bozgunu var hesabın silver 2 eloda 14 lp veriyor 18 alıyorhesabın elo heele düşmüştür bro çok zor çıkar yeni hesaba geç istersen
o ne?hesabın elo heele düşmüştür bro çok zor çıkar yeni hesaba geç istersen
Hep karşıya gelenlermi oynuyor? bana gelenler feedliyoroyun çok değişti herkes oynamayı öğrendi malesef zor oldu
Yanlış yaza bilirim dediğim gibi oyunu çok unutdum Master eloymuş çünki Challangere 1 Rank kalmıştı Şuan baktım grandmaster Challangerden bi altı o yüzden öyle dedimoyy kendi yalanına bu kadar inananı da ilk defa görüyorumsezon 8de grand master diye bir lig yoktu fena sallamışsın senin hak ettiğin lig silver2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?