- Moderatör
-
Tek başına oynuyorsun büyük ihtimalle sezon 8 ile 13 arasında çok fark var hocam askerden yeni mi geldin bu arada hayırlı olsun tekrardan o zaman hocam birçok rehberim var sitede script ile alakalı eğer script ile oynuyorsan oynamıyorsan da geçerli bu arada çünkü onlar gerçekten lig kasılacak çarlar silver elodan çıkmak istiyorsan jungle da twitch oynayabilirsin bunu önerebilirim sanaMerhaba arkadaşlar silver 2 den çıkamıyorum tüm lanelerde oynadım tüm karakterleri oynuyorum ama yinede çıkamıyorum takım sürekli feeder geliyor ne yapmamı önerirsiniz?
Senin konularını okuyorum şu andan itibaren Teşekkürler faydalı bilgilerin içinTek başına oynuyorsun büyük ihtimalle sezon 8 ile 13 arasında çok fark var hocam askerden yeni mi geldin bu arada hayırlı olsun tekrardan o zaman hocam birçok rehberim var sitede script ile alakalı eğer script ile oynuyorsan oynamıyorsan da geçerli bu arada çünkü onlar gerçekten lig kasılacak çarlar silver elodan çıkmak istiyorsan jungle da twitch oynayabilirsin bunu önerebilirim sana
Sen yazılanlara bakma ben de biliyorum s8 de gm elo olmadığını yanlışlık olabilir başlığı düzeltirsen problem kalmaz fakat master eloda bırakıp bu sezonda nasıl s2 de takılı kaldın biraz açar mısın daha detaylı yardımcı olmaya çalışayım hocam benim konularım da umarım yardımcı olur rica ederim bu arada şimdi konuya gelelim oyunlarda çok mu fazla tilt oluyorsun veya sohbeti kullanıyosun nedir yani durum tam olarakSenin konularını okuyorum şu andan itibaren Teşekkürler faydalı bilgilerin için
elo hell ile ne alakası var feederların?hesabın elo heele düşmüştür bro çok zor çıkar yeni hesaba geç istersen
Yapma hocam, belki çıkmıştır arkadaşoyy kendi yalanına bu kadar inananı da ilk defa görüyorumsezon 8de grand master diye bir lig yoktu fena sallamışsın senin hak ettiğin lig silver2
Eskiden mesela plata kadar zorlanırdık takıma dayalı sonrası herkes düzgün oynadığı için kaybedince bile zevk alıyorduk şimdi çok gereksiz yere takıma dayalı kaybediyorum mesela lane sürecimi çok iyi yapmama rağmen Top laneye 4 Level 50+ farm diff atdığım halde mid lane feedlediği için gelip benim lanemi trolluyor sonra top diff yazıyor tilt oluyorum art arda kaybediyorum ben Azerbaycanlıyım bizde Türkiyedeki gibi 1 hafta 1 ay 1 yıl para ödeyip seçemiyoruz standart 2 Yıl unversite okumayanlar unversite okuyanlar 1 yıl 6 ay ben 2 yıl yaptım + askerde çalışdım uzun bi süre 2 yıl gibi 6-7 ay oldu boşluktayım lole başlayayım dedim oda sonuç buSen yazılanlara bakma ben de biliyorum s8 de gm elo olmadığını yanlışlık olabilir başlığı düzeltirsen problem kalmaz fakat master eloda bırakıp bu sezonda nasıl s2 de takılı kaldın biraz açar mısın daha detaylı yardımcı olmaya çalışayım hocam benim konularım da umarım yardımcı olur rica ederim bu arada şimdi konuya gelelim oyunlarda çok mu fazla tilt oluyorsun veya sohbeti kullanıyosun nedir yani durum tam olarak
Euw dayım zatenaga bi tık inanmadım yalan olmasınneyse benim fikrim tr serverinde hiç oynama euw geç
50 Yaşlı amca Şuan ki, Yeni teknolojiye alışamıyorsa bendede aynı durummaster bi oyuncunun silverda kalma ihtimali yok
5 Seneden sonra girdim oyunaOnu geçtim Master eloya çıksan bile o ligin içinden geçmen lazım.
Sorun yok hocam alışırsınız öğretici kanallar var hangi koridorda oynuyorsanız o koridorlarda oynayan e sporcular var siz onları izleyin yayınlarda falan kaçırmayın mutlaka bir şey öğrenirsiniz lynx çerezz falan da izleyebilirsin bu adam da iyidir bir de sana tavsiyem oyunda sohbeti kapat all mute şeklinde oyna sen sohbet etmeyebilirsin ama toxic elemanların yazısı senin oynayışını etkiler modunu düşürür ayrıca matchup olarak bilmiyorsan youtube'da o şampiyonla karşına gelmesini istemediğin bir çar vardır onlara karşı nasıl oynadıkları yazar chall eloda falan oynuyorlar örneğin irelia vs riven matchup bu şekilde yazarsan çıkacaktır ha güncel lol yamasını da yazmayı unutma başına son olarak oyunlarından ders çıkartıp kendini geliştirmek istiyorsan şunu da yap kesinlikle her oyundan sonra kendi oyununu analiz et ben nerelerde hata yapmışım şunu da yapsaydım iyi olurmuş bunu yapmasaymışım keşke şurada base atsaydım tempo bozulmazdı gibisinden kendinle konuş anlatabildim mi bunlar yani verebileceğim tavsiyeler gerçekten işine yaraması için rutin bir şekilde tekrarlaman lazım olmuyor diye üzülme gün gelir elbet bir gün sen de başarırsın şimdiden başarılar diliyorum hocam sanaEskiden mesela plata kadar zorlanırdık takıma dayalı sonrası herkes düzgün oynadığı için kaybedince bile zevk alıyorduk şimdi çok gereksiz yere takıma dayalı kaybediyorum mesela lane sürecimi çok iyi yapmama rağmen Top laneye 4 Level 50+ farm diff atdığım halde mid lane feedlediği için gelip benim lanemi trolluyor sonra top diff yazıyor tilt oluyorum art arda kaybediyorum ben Azerbaycanlıyım bizde Türkiyedeki gibi 1 hafta 1 ay 1 yıl para ödeyip seçemiyoruz standart 2 Yıl unversite okumayanlar unversite okuyanlar 1 yıl 6 ay ben 2 yıl yaptım + askerde çalışdım uzun bi süre 2 yıl gibi 6-7 ay oldu boşluktayım lole başlayayım dedim oda sonuç bu
Post automatically merged:
Euw dayım zaten
Teşekkür ederim hocam vaktini ayırdığın için değerli fikirlerin için çok yararlı oldu motive oldum resmen sayende bu blogda terfi etmek falan varsa söyle yapayım seni beğeni ve,s falanSorun yok hocam alışırsınız öğretici kanallar var hangi koridorda oynuyorsanız o koridorlarda oynayan e sporcular var siz onları izleyin yayınlarda falan kaçırmayın mutlaka bir şey öğrenirsiniz lynx çerezz falan da izleyebilirsin bu adam da iyidir bir de sana tavsiyem oyunda sohbeti kapat all mute şeklinde oyna sen sohbet etmeyebilirsin ama toxic elemanların yazısı senin oynayışını etkiler modunu düşürür ayrıca matchup olarak bilmiyorsan youtube'da o şampiyonla karşına gelmesini istemediğin bir çar vardır onlara karşı nasıl oynadıkları yazar chall eloda falan oynuyorlar örneğin irelia vs riven matchup bu şekilde yazarsan çıkacaktır ha güncel lol yamasını da yazmayı unutma başına son olarak oyunlarından ders çıkartıp kendini geliştirmek istiyorsan şunu da yap kesinlikle her oyundan sonra kendi oyununu analiz et ben nerelerde hata yapmışım şunu da yapsaydım iyi olurmuş bunu yapmasaymışım keşke şurada base atsaydım tempo bozulmazdı gibisinden kendinle konuş anlatabildim mi bunlar yani verebileceğim tavsiyeler gerçekten işine yaraması için rutin bir şekilde tekrarlaman lazım olmuyor diye üzülme gün gelir elbet bir gün sen de başarırsın şimdiden başarılar diliyorum hocam sana
Estağfurullah hocam yardımcı olduysam ne mutlu bana terfi olacağımız kadar olduk zaten en üst üye grubuna sahibim ben konuları yararlı bulduysan beğenebilirsin ama bu yorumların da sevindirir yani beni tekrardan teşekkür ederimT
Teşekkür ederim hocam vaktini ayırdığın için değerli fikirlerin için çok yararlı oldu motive oldum resmen sayende bu blogda terfi etmek falan varsa söyle yapayım seni beğeni ve,s falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?