Lol yeni sezonla değişen oyun mekanikleri hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar silver 2 den çıkamıyorum tüm lanelerde oynadım tüm karakterleri oynuyorum ama yinede çıkamıyorum takım sürekli feeder geliyor ne yapmamı önerirsiniz?
Tek başına oynuyorsun büyük ihtimalle sezon 8 ile 13 arasında çok fark var hocam askerden yeni mi geldin bu arada hayırlı olsun tekrardan o zaman hocam birçok rehberim var sitede script ile alakalı eğer script ile oynuyorsan oynamıyorsan da geçerli bu arada çünkü onlar gerçekten lig kasılacak çarlar silver elodan çıkmak istiyorsan jungle da twitch oynayabilirsin bunu önerebilirim sana

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Senin konularını okuyorum şu andan itibaren Teşekkürler faydalı bilgilerin için

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Senin konularını okuyorum şu andan itibaren Teşekkürler faydalı bilgilerin için
Sen yazılanlara bakma ben de biliyorum s8 de gm elo olmadığını yanlışlık olabilir başlığı düzeltirsen problem kalmaz fakat master eloda bırakıp bu sezonda nasıl s2 de takılı kaldın biraz açar mısın daha detaylı yardımcı olmaya çalışayım hocam benim konularım da umarım yardımcı olur rica ederim bu arada şimdi konuya gelelim oyunlarda çok mu fazla tilt oluyorsun veya sohbeti kullanıyosun nedir yani durum tam olarak

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka askeri kaç aylık yaptın allah aşkına sezon 8 3-4 sene önce değil miydi ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
aga bi tık inanmadım yalan olmasın neyse benim fikrim tr serverinde hiç oynama euw geç

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
gm yoktu benım bıldıgım s8 de ama yınede video izleyip ogrenebilrsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Eskiden mesela plata kadar zorlanırdık takıma dayalı sonrası herkes düzgün oynadığı için kaybedince bile zevk alıyorduk şimdi çok gereksiz yere takıma dayalı kaybediyorum mesela lane sürecimi çok iyi yapmama rağmen Top laneye 4 Level 50+ farm diff atdığım halde mid lane feedlediği için gelip benim lanemi trolluyor sonra top diff yazıyor tilt oluyorum art arda kaybediyorum ben Azerbaycanlıyım bizde Türkiyedeki gibi 1 hafta 1 ay 1 yıl para ödeyip seçemiyoruz standart 2 Yıl unversite okumayanlar unversite okuyanlar 1 yıl 6 ay ben 2 yıl yaptım + askerde çalışdım uzun bi süre 2 yıl gibi 6-7 ay oldu boşluktayım lole başlayayım dedim oda sonuç bu
Post automatically merged:

aga bi tık inanmadım yalan olmasın neyse benim fikrim tr serverinde hiç oynama euw geç
Euw dayım zaten

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka sana tek önerim SC kulan geç bu yılda lol oynanmaz hale geldi

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Sorun yok hocam alışırsınız öğretici kanallar var hangi koridorda oynuyorsanız o koridorlarda oynayan e sporcular var siz onları izleyin yayınlarda falan kaçırmayın mutlaka bir şey öğrenirsiniz lynx çerezz falan da izleyebilirsin bu adam da iyidir bir de sana tavsiyem oyunda sohbeti kapat all mute şeklinde oyna sen sohbet etmeyebilirsin ama toxic elemanların yazısı senin oynayışını etkiler modunu düşürür ayrıca matchup olarak bilmiyorsan youtube'da o şampiyonla karşına gelmesini istemediğin bir çar vardır onlara karşı nasıl oynadıkları yazar chall eloda falan oynuyorlar örneğin irelia vs riven matchup bu şekilde yazarsan çıkacaktır ha güncel lol yamasını da yazmayı unutma başına son olarak oyunlarından ders çıkartıp kendini geliştirmek istiyorsan şunu da yap kesinlikle her oyundan sonra kendi oyununu analiz et ben nerelerde hata yapmışım şunu da yapsaydım iyi olurmuş bunu yapmasaymışım keşke şurada base atsaydım tempo bozulmazdı gibisinden kendinle konuş anlatabildim mi bunlar yani verebileceğim tavsiyeler gerçekten işine yaraması için rutin bir şekilde tekrarlaman lazım olmuyor diye üzülme gün gelir elbet bir gün sen de başarırsın şimdiden başarılar diliyorum hocam sana

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
T
Teşekkür ederim hocam vaktini ayırdığın için değerli fikirlerin için çok yararlı oldu motive oldum resmen sayende bu blogda terfi etmek falan varsa söyle yapayım seni beğeni ve,s falan

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
T

Teşekkür ederim hocam vaktini ayırdığın için değerli fikirlerin için çok yararlı oldu motive oldum resmen sayende bu blogda terfi etmek falan varsa söyle yapayım seni beğeni ve,s falan
Estağfurullah hocam yardımcı olduysam ne mutlu bana terfi olacağımız kadar olduk zaten en üst üye grubuna sahibim ben konuları yararlı bulduysan beğenebilirsin ama bu yorumların da sevindirir yani beni tekrardan teşekkür ederim

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Tek başına ister sc ile oyna istersen temiz çok ama çok zor. Kesinlikle bir duo bulman gerek.

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Her geçen sezon garipleşiyor oyun

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Tamamen coinflip. Lanemden 4-0 çıktığım oyunu kaybediyorum ashe sup alıp 1-10 oynayıp oyun kazanıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
WSReborn kullanıp ADC oynayabilirsin yanına bir support bulman şart, kolayca atlarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...