Onaylı Üye
oha çok mantıklı la video falan çekebilirsen çeksnee
Ben açabiliyorum birkaç bypass ayarı var sıkıntı olmuyorsanal pcden lol açılmıyor bende bi ayarı var mı
Çok eğlenceli duruyor xd2-3 sene önce yapıldı ama sanal pc kullanmadan 2 pc'si vardı youtuber yaptı. Luci yuumi yaptı ve yuumiyi ayaklarıyla oynadıbulup eklerim buraya linki
Çok eğlenceli duruyor xd2-3 sene önce yapıldı ama sanal pc kullanmadan 2 pc'si vardı youtuber yaptı. Luci yuumi yaptı ve yuumiyi ayaklarıyla oynadıbulup eklerim buraya linki
:'( dll sorunu mu yaşarımSanal bilgisayarda scripti çalıştıramazsın![]()
sanal bilgisayarı hazırlıyorumdenedinmi? dönüş sağlarmısın
tamamdır reis dönüş bekliyorum olursa bende deniyeyim sabahlara kadar kasışsanal bilgisayarı hazırlıyorum
Sanal bilgisayar ile script açılmıyor ama eğer ana bilgisayarda yuumi script açıp sanal bilgisayardan da adc oynayacaksanız enteresan bir yol.tamamdır reis dönüş bekliyorum olursa bende deniyeyim sabahlara kadar kasış
Başlıkta da gördüğünüz gibi arkadaşlar, sanal bilgisayardan Yuumi scripti açıp kendi bilgisayarımda duo girsem nasıl sonuçlar elde ederim? Benim gibi deneyip tecrübe eden bir manyak varsa (muhtemelen yoktur) daha iyi o
knk ne gerek var gel duo girekBaşlıkta da gördüğünüz gibi arkadaşlar, sanal bilgisayardan Yuumi scripti açıp kendi bilgisayarımda duo girsem nasıl sonuçlar elde ederim? Benim gibi deneyip tecrübe eden bir manyak varsa (muhtemelen yoktur) daha iyi olur.
yaptım ama sanal bilgisayardan script açılmadığı için verimsiz oluyorYaptınmı kanka merak ediyorumda