LoL Zed vs Yasuo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yasuo kasilirsa alır ama zed oyun başında herturlu daha iyi ama bence Yasuo en öp carlardan biri

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Genelde, Zed ve Yasuo farklı oyun tarzlarına sahip şampiyonlardır. Zed, yetenekleri ve saldırılarıyla rakibini hızla hedef alabilir ve anlık hasar verebilir. Yasuo ise yeteneklerini kullanarak düşmanın saldırılarını engelleyebilir ve hasarını artırabilir. Eğer Zed oyuncusu Yasuonun korunma yeteneklerini etkili bir şekilde geçebilir ve hızla hasar verebilirse, Zed avantajlı olabilir. Ancak iyi bir Yasuo oyuncusu, Zedin saldırılarını engelleyebilir ve karşı atak yapabilir. Sonuç olarak, Zed ile Yasuo arasındaki savaşın galibi bir dizi faktöre bağlıdır. Her iki oyuncunun yetenek seviyeleri, seviyeleri, itemleri, oyun ve savaş stratejileri önemlidir. Bu nedenle, oyunun gelişimine ve oyuncuların becerilerine bağlı olarak, her iki şampiyon da birbirine karşı kazanabilir. Lars vs Zedxsmurf'e filan bakabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hocam yasuoyu 1 sene boyunca oynadım early game de güclü baya iyi kullanırsan aglatırsın zedi

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
6 ya kadar yasu 6 dan sonra zed avanajları complara göre değişir

Üye
2 HİZMET YILI
larsında dediği gibi benim zed zedxsmurfün yasuosunu keser ama onun yasuosun benim zedi kesemez

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
zed bence daha stabil otp çok feci taşıyabilir

Üye
2 HİZMET YILI
Oynayışa göre değişir her ikiside gayet güçlü ama zed den yana kullanırdım oyumu

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bilen zed alır her türlü ya
zed yone desen değişirdi

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
yani ikiside güçlü ama oyuncudan oyuncuyada değişiyor ama zed daha güçlü bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...