lol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar lolde kendimi geliştirecek kanal yada site varmı?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Reklam yapmak gibi olmasın site vermiyim ama kendini geliştirmek için bol bol antrenman moduna girip minyonlara son vuruş atmaya çalış ve oyunlarda haritayı takip edip takımına yardım et.

Üye
5 HİZMET YILI
aynı koridoru ve aynı şampiyonu öğren ve hep uyanık ol taşıyabilecek bi şampiyon mainle

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
youtubede milyonlarca bunun için video var kendine bi main seç sonra onu izle ardından yüzlerce kez antrenman yap tebrikelr sende artık platsın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Evet öyle yükseldikçe ne kadar yükselirse o kadar kısım % olarak azalıyor.
eskiden daha iyidi şimdi herkez bilinçli herkez smurf bosst yada sc ben 2013 den beri oynuyroum bana göre 2016 dan sonra oyunun verdiği has aynı değil artık oyun atarken neredeyse hiç bi şey hissetmiyorum yapcak bişe yokya alışkanlık giriyorum işte

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
eskiden daha iyidi şimdi herkez bilinçli herkez smurf bosst yada sc ben 2013 den beri oynuyroum bana göre 2016 dan sonra oyunun verdiği has aynı değil artık oyun atarken neredeyse hiç bi şey hissetmiyorum yapcak bişe yokya alışkanlık giriyorum işte
Alışkanlık değil aslında bağımlılık oluyor bir zamandan sonra ben de çok bırakmak istiyorum ama kendime başka bir uğraş bulamıyorum.

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Reklam yapmak gibi olmasın site vermiyim ama kendini geliştirmek için bol bol antrenman moduna girip minyonlara son vuruş atmaya çalış ve oyunlarda haritayı takip edip takımına yardım et.
evet arkadasın dedigi gibi cok faydası olur bunun denemelisin
Post automatically merged:

aynı koridoru ve aynı şampiyonu öğren ve hep uyanık ol taşıyabilecek bi şampiyon mainle
kardeşim bence ilgini ceken şeyleri denemelisin mainlemelisn

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yayınları izle ve kendi oyununun tekrarını izle hatalarını gör

Üye
5 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu İnternet Oyununda Dodgeni Geliştirebilirsin İyi Oyunlar

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Oynayacağın şampiyonun ilk önceklikle hangi kordiorda olduğunu öğren. sonra o koridor için öğreticileri izle sonra da şampiyonun öğreticisini izle.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Site olarak League of Graphs var. Ama bu oyunu ne kadar maç atarsan o kadar öğrenirsin videolar falan pek işine yaramaz.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İzleyerek Yada Yotubeden Yapabilirsin Dostum Weste 'de Geçebilirsin Katkı Sağlar

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bir Koridor seç ve o koridoru oynuyan professional oyuncuların yayınları varsa youtube kanalları izle örnek: Jung Closer gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...