Bence plattan daha yüksek bir lige ulaşır artık youtuberler oyunu yaşatıyor insanlarayoutubede milyonlarca bunun için video var kendine bi main seç sonra onu izle ardından yüzlerce kez antrenman yap tebrikelr sende artık platsın
orasını bilemem ustam ama tr nin büyük bölümü gold ve plat arasında gidip geliyor tahminime göreBence plattan daha yüksek bir lige ulaşır artık youtuberler oyunu yaşatıyor insanlara![]()
Evet öyle yükseldikçe ne kadar yükselirse o kadar kısım % olarak azalıyor.orasını bilemem ustam ama tr nin büyük bölümü gold ve plat arasında gidip geliyor tahminime göre
eskiden daha iyidi şimdi herkez bilinçli herkez smurf bosst yada sc ben 2013 den beri oynuyroum bana göre 2016 dan sonra oyunun verdiği has aynı değil artık oyun atarken neredeyse hiç bi şey hissetmiyorum yapcak bişe yokya alışkanlık giriyorum işteEvet öyle yükseldikçe ne kadar yükselirse o kadar kısım % olarak azalıyor.
Alışkanlık değil aslında bağımlılık oluyor bir zamandan sonra ben de çok bırakmak istiyorum ama kendime başka bir uğraş bulamıyorum.eskiden daha iyidi şimdi herkez bilinçli herkez smurf bosst yada sc ben 2013 den beri oynuyroum bana göre 2016 dan sonra oyunun verdiği has aynı değil artık oyun atarken neredeyse hiç bi şey hissetmiyorum yapcak bişe yokya alışkanlık giriyorum işte
evet arkadasın dedigi gibi cok faydası olur bunun denemelisinReklam yapmak gibi olmasın site vermiyim ama kendini geliştirmek için bol bol antrenman moduna girip minyonlara son vuruş atmaya çalış ve oyunlarda haritayı takip edip takımına yardım et.
kardeşim bence ilgini ceken şeyleri denemelisin mainlemelisnaynı koridoru ve aynı şampiyonu öğren ve hep uyanık ol taşıyabilecek bi şampiyon mainle
evet ve yavaş yavaş kolaydan zora git herolardaevet arkadasın dedigi gibi cok faydası olur bunun denemelisin
Post automatically merged:
kardeşim bence ilgini ceken şeyleri denemelisin mainlemelisn