Süper Üye
Arkadaşlar scriptle hesap kasıp satsam nasıl olur, bu mümkün mü? bunu deneyen arkadaşlar varmı siz ne dersiniz
masum scripte ban dalgası yok bunun formulu çok kişiye paylaştım artık daha paylaşmicam sorry :/hesap satışı yasak diye biliyorum reis ama bunu riotun nasıl farkedeceği tartışılır scripte gelirsek suan lolde ban dalgası var bizde ban dalgasının geçmesini bekliyoruz geçerse yapabilirsin
hadi sende bana katıl ozamanyapılabilir ama yakalanmadan önce elden çıkarman lazım hesapları ban yemeden. mesela 3-4 sc birlikte seri lig kasıp satabilir
west de plat yaptım hesabı 0 levelden neden olmasınban yemeden o kadar hayatta kalamazsın oto lvl kasma botları var onlarla yap sonra 30 lvl olduktan sonra ranked at ama ban yiyebilir
west de plat yaptım hesabı 0 levelden neden olmasınban yemeden o kadar hayatta kalamazsın oto lvl kasma botları var onlarla yap sonra 30 lvl olduktan sonra ranked at ama ban yiyebilir
olur ekle bende 30 a kasıyorum ismim zencigeliyorkacmasum scripte ban dalgası yok bunun formulu çok kişiye paylaştım artık daha paylaşmicam sorry :/
Post automatically merged:
hadi sende bana katıl ozaman
west de plat yaptım hesabı 0 levelden neden olmasın
west de plat yaptım hesabı 0 levelden neden olmasın
urranked hesap alıp mı satıosunben bir sürü hesap sattım elmas 3 4 kasıp , adc ve viego oynadm cogunlukla hesapların akıbetini bilmiyorum hiç umrumda da degil
satıordum aynen 30 lvl botted alıyordm ban yese bile bana bişey diyemezler sizde 10-20tlye ucuza hesap alın kasıp 50 60a satınurranked hesap alıp mı satıosun