arkadaşlar bi kaç ay önce hesap açmıştım belli bi lvden sonra 3 günlük free xp takviyesi vermişti bunu hangi lvde veriyor biliyor musunuz, yada hala böyle bi olay devam ediyor mu yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler şimdiden hepinize
bana vermedi ya acaba bende mi bi sıkıntı oldu :/Hesabı açar açmaz veriyor diye biliyorum
12 lv oldum hala alamadım, tüm ödüllerden kastın görev ödülleri mi acaba ?10 level de Veriyor Dostum
bütün ödülleri aldıktan sonra
Evet Karakter Vb verirken veriyor12 lv oldum hala alamadım, tüm ödüllerden kastın görev ödülleri mi acaba ?
Evet Karakter Vb verirken veriyor
sadece başlangıçta bi 3 gün veriyor ama ne zaman hatırlayamadım işte :d80 level oldum daha öyle bir şey almadım![]()
allah allah benim hesapta mı bi sıkıntı var acaba ya :/10 lv de veriyor diye biliyorum
ben de unutmuşumsadece başlangıçta bi 3 gün veriyor ama ne zaman hatırlayamadım işte :d
galiba söylediğin gibi hesabi acali 2 gun oldu daha gelmiyor demekkiGünlük görevler var 3. günlük görevde veriyor.
skine gerek yok da xp takviyesi var mı :dwadbotu indir aramda skin takviyesi falan açıyor arttırıyor bişeyleri![]()
anlayamadim dedigin seyi biraz daha aciklayabilir misin3 . günde xp takviyesi veriyor orda yolcukluk var oda yazıyor