Seçkin Üye
Arkadaşlar Script kullanıyorsanız en büyük korkunuz ban yemektir ama korkmayın çünkü scripti Riot algılayamaz youtuberlar hesabınız çalınır, banlanırsınız vs diyor ama öyle birşey yok inanmayın böyle söylemlere. Sadece dodgeyı kapatıcaksınız veya Only Danger modunu açıcaksınız. Vayne, ezreal tarzı yer değiştirme hareketi olan hero oynuyorsanız dodgeyi kapatıp combo settingsden yer değiştirme hareketi olan skillindeki ayarları only dodgeye alıcaksınız bukadar basit.
Oyunlarda sakın ve sakın chat yapmayın eğer chatde Küfür, Ben Feedlicem gibi sözler geçerse anında ban yersiniz çünkü script açtığınızda hesap otomatik kara listeye düşüyor ama ban yemiyor çünkü doğrulanmamış oluyor yani script kullandığınızın kanıtı olmuyor ancak 2 maçda herkesden report yerseniz direk banlanırsınız. Bunları göz önünde bulundurursanız bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum iyi forumlar.
| Ben uzun zamandır script kullanıyorum main çarımda hala ban yemedim |
Oyunlarda sakın ve sakın chat yapmayın eğer chatde Küfür, Ben Feedlicem gibi sözler geçerse anında ban yersiniz çünkü script açtığınızda hesap otomatik kara listeye düşüyor ama ban yemiyor çünkü doğrulanmamış oluyor yani script kullandığınızın kanıtı olmuyor ancak 2 maçda herkesden report yerseniz direk banlanırsınız. Bunları göz önünde bulundurursanız bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum iyi forumlar.
| Ben uzun zamandır script kullanıyorum main çarımda hala ban yemedim |