LoLde Ban Yememek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Kullanmaktan ve yasaklanmaktan korkuyordum ama şimdi daha rahatım teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Doğru söylüyor ek 2 tane şey eklemek istiyorum ;
1. Eğer karşınızda annie varsa KESİNLİKLE annienin ayarlarından auto flash kapatın yoksa direk mesela görüş olmayan bi çalıda size ulti atar ve siz ona flash atarsanız hile olduğunuz %100 belli oluyor.
2. Dodgeleri kapayın eğer bende 1 gram bile yetenek yok diyorsanız ayarlardan tuşlara basılı tutulduğunda oraya yürüyü kapayın. Çünkü bir hilede bariz bişelerden biri de titremek eğer hem dodge yerine yürürsünüz hemde tıkladığınız yere buda sizi belli eder.
Deniyeceğim smurf hesapta

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bende uzun zamandır kullanıyorum birşey olmadı dikkatlı kullanmakda fayda var

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
zamanında ban yemiş bir oyuncu olarak söylüyorum.. adamların gözüne sokmayın script olduğunuzu sonra benim gibi gece yatağınızda acaba ban yer miiym bugün ki oyunlarımdan dolayı diye düşünmezsiniz.. arakdaş gayet güzel açıklamış teşekkürler :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bunu yapmak biraz zor bence sc kullanıp ban yememek kolay iş değil

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
humanizer ayarlarını doğru yapıp tick ayarını düzgün yapmak gerek , oyunda chat kullanmamanız ve evade'i kapamanız gerekiyor ancak yine de ban yemezsiniz gibi bir garanti vermen doğru değil çünkü riotclient ramde çalışan her uygulamayı izleyebiliyor , yani eninde sonunda ban yemek olası bir durum.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
peki ya bizi boş yere küfürden report etseler küfür etmememize rağmen ban yermiyiz

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
5 aydır kullanan arkadaşım var ban yemedi yani önemli olan nasıl kullandığın bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Knka uzun bı sure derken ne kadar uzun bir süre ban yemedin baska Taktikler varsa paylasirmisin hesaplarimiz gumlemesin tedbirli olalim

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kendi takımınız sizi report etmedigi sürece sıkıntı olmuyor

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Doğru söylüyor ek 2 tane şey eklemek istiyorum ;
1. Eğer karşınızda annie varsa KESİNLİKLE annienin ayarlarından auto flash kapatın yoksa direk mesela görüş olmayan bi çalıda size ulti atar ve siz ona flash atarsanız hile olduğunuz %100 belli oluyor.
2. Dodgeleri kapayın eğer bende 1 gram bile yetenek yok diyorsanız ayarlardan tuşlara basılı tutulduğunda oraya yürüyü kapayın. Çünkü bir hilede bariz bişelerden biri de titremek eğer hem dodge yerine yürürsünüz hemde tıkladığınız yere buda sizi belli eder.
fazla flame toxic yapmazsaniz ban yemezsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
toxiclik flamelik küfür etmeden script harici ban yemezsiniz ya hele ki dini değerlere küfür direk ban

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Abartarak sc kullanılmadığı sürece bence de ban yemek imkansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...