LoL'de bir anda kötü oynamaya başlamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Exploiter
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyun bilgim iyi nin biraz aşağısı top lane oynuyorum tank karakterler severim çok kötü oynamazdım orta düzeyde en azından birşeyler yapıyordum ama son sıralarda kötü oynamaya başladım bunun nedeni nedir ?
benim aklıma gelen ilk şey çelimsizlik olabilir gibi geliyor düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
çok oynuyorsan biraz sal oyunu stress yapma oyunda bide rahat oyna baktın sövüyorlar ya sustur yada gülücük atarak kudurt :D

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hile kullanıyosan bence seni aşşağı çeken en büyük etmen o dur (hileyi kapatıp oynamaktan bahsetmiyorum tüm oyunu script in oynamasına izin verirsen körelirsin)
bunun dışında oyun ayarların büyük bir etmen ayrıca besin uyku gibi durumlardan dolayı güçten düşüyor ve dikkat eksikliği çekiyor olabilirsin(bende olan bir durum bu yüzden söylüyorum)

Exploiter
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
hile kullanıyosan bence seni aşşağı çeken en büyük etmen o dur (hileyi kapatıp oynamaktan bahsetmiyorum tüm oyunu script in oynamasına izin verirsen körelirsin)
bunun dışında oyun ayarların büyük bir etmen ayrıca besin uyku gibi durumlardan dolayı güçten düşüyor ve dikkat eksikliği çekiyor olabilirsin(bende olan bir durum bu yüzden söylüyorum)
yok hile kullanmıyorum ama 2. dediğin olabilir emin değilim

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Uzun süre oynarsan olabilir böyle şeyler bir süre ara vermeyi dene 1 hafta falan oynama sonra tekrar elini ısıtıp oynamayı deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben ara vermeye başlayınca kötü oynuyorum

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyun bilgim iyi nin biraz aşağısı top lane oynuyorum tank karakterler severim çok kötü oynamazdım orta düzeyde en azından birşeyler yapıyordum ama son sıralarda kötü oynamaya başladım bunun nedeni nedir ?
benim aklıma gelen ilk şey çelimsizlik olabilir gibi geliyor düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim
belkide çok fazla oynuyosundu biraz sal başka zaman gir düzelir mutlaka

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kendini kötü oynuyorum diye şartlama dostum herkesin iyi köyü oynadığı oyunlar olur banada oluyor birkaç gün başka oyuna dikkatimi veriyorum tekrardan döndüğümde daha güzel sonuç alıyorum kısacası hep aynı arabaya binme ;)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
oyunda çok lose aldıysen sen hissetmesen bile ya da bilerek yapmasan bile oynayışını etkiliyor biraz ara ver

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
herkesin vardır kötü bir dönemden geçtiği kardeşim messi bile şuan berbat takma kafana

Üye
4 HİZMET YILI
Biraz ara ver. Profesyonel oyuncuların montajını izleyin ve onlardan öğrenin.

:peepoNice:

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Fazla oynamaktan olabilir. Mümkünse oyuna 1 hafta kadar ara verebilirsin

Üye
4 HİZMET YILI
Bazen oluyor öyle,biraz ara verip toparlaman lazım kendini

Üye
4 HİZMET YILI
Gününde değilsindir çok canını sıkma bazen bize de oluyor uzun süre oynayınca konsantre kaybı olabiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kendini Bu kadar kasma dostum iyi oyununda olur kötü oyununda olur.

Üye
4 HİZMET YILI
Oyun geçtiğimiz senelere göre popülaritesini kaybeti bence geçtiğimiz senelerdeki gibi köklü değişiklikler yapılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...