LoL'de bir anda kötü oynamaya başlamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyun bilgim iyi nin biraz aşağısı top lane oynuyorum tank karakterler severim çok kötü oynamazdım orta düzeyde en azından birşeyler yapıyordum ama son sıralarda kötü oynamaya başladım bunun nedeni nedir ?
benim aklıma gelen ilk şey çelimsizlik olabilir gibi geliyor düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim
LPREBORN senaryosu çok iyi, buna değer

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hocam biraz alış zamanla tekrar güzel oynamaya başlarsın rahat ol zorlamaya gerek yok sadece bir oyun

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bence yayincilari izle ve kendini gelistir ben oyle yapiyorum veya birwaz ara ver sonra devam et

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kankam belki de elon yükselmiştir. Daha yüksek adamlar geliyordur. Metaları takip et. Youtube'den maç analizleri izle. Tekrardan toparlarsın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyun bilgim iyi nin biraz aşağısı top lane oynuyorum tank karakterler severim çok kötü oynamazdım orta düzeyde en azından birşeyler yapıyordum ama son sıralarda kötü oynamaya başladım bunun nedeni nedir ?
benim aklıma gelen ilk şey çelimsizlik olabilir gibi geliyor düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim
stres yapma stres oyunun içine ediyor

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ara vermek her zaman iyi olmayabilir. arada bir başka lane oynayıp top lane i izleyebilirsin mesela. misal jg oynayıp ben şuan gang isterdim diyip diğer laneleride efektif yönlendirmeyi öğrenebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kendine güvemeye başladığından herşeye girip ölüyorsan biraz sakin oyna kendine güvenmeden oyna birazda sal sonra tekrar başla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...